Anda Adam, ţinute extravagante în Turcia

De Diana Zagrean, pe

Anda Adam va reveni la sfârşitul acestei săptămâni în Turcia pentru o nouă serie de concerte. Supranumită de turci “Madonna României”, Anda va avea parte de o primire precum marile staruri internaţionale.
Artista va fi aşteptată la aeroport de o limuzină şi va fi cazată în condiţii de lux. Organizatorii îi vor decora camera de hotel cu buchete mari de flori, trandafiri roşii, albi şi galbeni, iar artista va avea la dispoziţie permanent fructe de sezon şi şampanie.
Anda Adam, ţinute  extravagante în Turcia
Turcii au vrut iniţial să o răsfeţe cu tot felul de dulciuri tradiţionale, precum şi cu ciocolată belgiană, însă au renunţat la aranjament, după ce au aflat că solista se află la dietă strictă de câteva luni bune.
Anda Adam va susţine în mai multe oraşe din Turcia concerte în care va include şi cel mai nou hit al său, „Say Goodbye”, piesă cu puternice influenţe orientale.
Anda Adam, ţinute  extravagante în Turcia
Pentru noul său show, Anda a pregătit câteva elemente coregrafice şi de scenografie care îi vor impresiona cu siguranţă pe fanii ei din Turcia.
Artista a concertat la începutul lunii iulie în Liban, în faţa a peste 30.000 de persoane. După acel spectacol, artista nu s-a mai întors în ţările musulmane, fiind perioada Ramadanului.
Foto: PR
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!