Anastacia, bucuroasă să concerteze pentru români (video)

De Unica.ro pe

În concertul de diseară, primul susţinut pentru fanii români, Anastacia va schimba cinci ţinute şi va fi însoţită de 14 instrumentişti şi dansatori.

Artista americană de pop-rock Anastacia va susţine astăzi un concert, de la ora 20.00, la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Turneul „Anastacia” promovează cel de-al patrulea album al cântăreţei, „Heavy Rotation”, lansat în Europa în toamna anului trecut.

După o pauză de aproape cinci ani, timp în care a stat departe de scenă din cauza cancerului la sân cu care a fost diagnosticată în 2003, dar pe care a reuşit să-l învingă, Anastacia vorbeşte, pentru EVZ, cu entuziasm despre întoarcerea ei pe scenă.

„Am avut nişte momente fantastice în turneul din această vară, care este primul meu turneu după ce am ieşit cu bine din lupta cu cancerul. Sunt conştientă că nu sunt singura care a trecut prin momentele grele prin care am trecut eu, iar când văd că pot cânta pentru fanii mei, îmi dau seama că ei merită tot efortul acelor momente”, spune Anastacia.
 
Întrebată despre experienţa prin care a trecut, artista recunoaşte că acum apreciază mai mult fiecare clipă din viaţă.

„Sunt, într-adevăr, o luptătoare. Sunt alături de oricare femeie care se luptă sau se confruntă cu această problemă şi sfatul meu este să nu înceteze să lupte şi să-şi trăiască viaţa. Nu avem certitudinea zilei de mâine aşa că, fiecare provocare m-a făcut să apreciez şi mai mult fiecare clipă din viaţă”, explică Anastacia. Citeşte mai multe despre acest concert pe evz.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro