Alexandra Dinu, celebră în Italia

De Unica.ro, pe

Comunitatea românească din Italia şi-a găsit un ambasador de seamă în persoana actriţei Alexandra Dinu. Aceasta a fost cooptată recent pentru a deveni imaginea unei campanii…
… mediatice lansată de o cunoscută  retea de telefonie mobilă din Italia.

Alexandra Dinu promovează un serviciu creat special pentru numeroasa comunitate a românilor din Peninsulă, prin care toţi clienţii pot apela cu doar 9 cenţi pe minut orice număr din reţelele fixe şi mobile din Italia, dar şi din România, serviciul fiind creat special pentru a înlesni comunicarea cu cei de acasă.

În plus, pentru doar un euro în plus pe săptămână, orice persoană poate vorbi gratuit cu toţi prietenii din reteaua nou promovată.

Alexandra Dinu a realizat şedinţa foto pentru această reclamă la Roma, la începutul lunii decembrie, iar campania mediatică este una intensă, panouri mari cu actriţa de origine română fiind amplasate nu numai în Capitală, ci în întreaga ţară, dar şi în revistele sau în marile cotidiene italieneşti.

„Această iniţiativă este una în premieră pentru românii din Italia. Este un pas înainte pentru acceptarea românilor şi pentru integrarea acestora. Faptul că am fost aleasă să reprezinte acest serviciu este o onoare pentru mine. Tot timpul am fost mândră că sunt româncă şi am muncit foarte mult  pentru a mă face remarcată în lumea cinematografiei, aici, în Italia, şi pentru a fi respectată „, ne-a declarat, în exclusivitate, Alexandra Dinu.

Actriţa din serialul „Capri” îi calcă astfel pe urme celebrului model argentinian Belen Rodriguez, care a realizat, la randul ei, câteva campanii publicitare pentru aceeaşi companie de telefonie mobilă.

Sursă: agentiadepresamondena.ro

Foto:  Arhivă Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!