Alessandra Stoicescu, în vacanță în Dubai alături de micuța Sara

De Oana Savin, pe
Înainte de a se întoarce pe micul ecran după concediul de maternitate, Alessandra Stoicescu a plecat cu familia într-o vacanță la cald, în Dubai.

Fetița ei, Sara, obișnuită încă din prima lună cu plecări, vacanțe la munte și la mare, a reacționat extrem de bine, în ciuda grijilor firești pe care le-au avut părinții.

A fost prima plecare cu avionul împreună cu Sara și cea mai apropiată destinație la cald, cum voiam noi, este Dubai, un zbor de aproape cinci ore. Emoții peste emoții, bagaje nenumărate, pregătiri pentru toate situațiile pe care ni le-am putut imagina… așa cum fac toți părinții, cu siguranță. Mare ne-a fost surpriza să vedem că Sara parcă ne liniștea din priviri încă de la aeroport, râdea încontinuu și, dacă ar fi putut, cred că ne-ar fi zis și vreo două vorbe, să ne calmeze ☺. Zilele însorite ne-au prins foarte bine, ne-am relaxat, am sărbătorit-o pe Sara care a împlinit 6 luni și ne-am făcut toate poftele”, a afirmat vedeta.

Sara a fost răsfățata tuturor încă din prima clipă, purtând o rochiță Dolce & Gabanna la botez, iar acum, la plajă este cum altfel decât tot într-un costum de baie D&G cu flori, cu care face furori.

Alessandra Stoicescu, în vacanță în Dubai alături de micuța Sara

Alessandra Stoicescu se întoarce cu forțe proaspete din vacanță, va reîncepe munca în televiziune și nu numai, așa că urmează niște luni pline, cu proiecte noi și planuri mari. 

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini din vacanța în Dubai.

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!