Adi Sînă s-a reprofilat. Ce face acum pentru a-și întreține numeroasa familie

De Unica.ro, pe

Adi Sînă (44 de ani) și Anca Serea (40 de ani) formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au o familie frumoasă și numeroasă alcătuită din șase copii – patru ai artistului cu Anca (doi fii și două fiice, Noah, în vârstă de 8 ani; Ava, de 6 ani; Moise, de 4 ani și Leah, de 1 an) și alți doi, un fiu și o fiică (David – 19 ani și Sara – 13 ani), din fostul mariaj al Ancăi Serea cu afaceristul Filip Poplingher, decedat, din cauza leucemiei, la 36 de ani.

Pentru a întreține o familie atât de numeroasă este nevoie, în mod evident, de un buget considerabil. Așadar, capul familiei, Adi Sînă a lăsat, pentru o perioadă, cântatul la o parte și se ocupă acum de afaceri cu produse cosmetice. Cântărețul de la Akcent și-a deschis un magazin cu produse cosmetice de care de care are grijă și în care se implică în mod intens și Anca, pentru a contribui amândoi la creșterea veniturilor familiei.

Citeşte şi: Connect-R și Misha, surprinși la mare împreună. Ce se întâmplă între cei doi la trei ani de la divorț

Citeşte şi: Mihai Trăistariu și iubita lui s-au despărțit. Ce rol a avut Dorian Popa în destrămarea relației

Citeşte întreaga ştire: Nicoleta Nucă, despre atacurile de panică și anxietate: „Cu acest gen de emoții se confruntă mult mai multă lume decât credem”

Citeşte şi: Julie Mayaya s-a despărțit de logodnicul ei: „Sunt singură”

„Cosmeticele îmi ocupă 80% din timp, iar muzica doar 20%. Acum ne ocupăm de firma noastră online de cosmetice. Am muncit mai mult în pandemie decât în timpuri normale într-un alt domeniu. Împreună cu Anca am deschis un brand de cosmetice şi am lucrat foarte mult la proiectul acesta. Adică m-am reprofilat. N-am renunţat la muzică, am stat mai puţin în studioul de înregistrări, am concerte în fiecare săptămână. Şi cu toate acestea lucrez în fiecare zi la partea de cosmetică, pentru că a trebuit să învăţ, să o iau de la zero. Acum ştiu totul despre vopsele de păr, creme antiîmbătrânire. M-am documentat foarte mult cu un an înainte de pandemie, am deschis magazinul acesta. Iar în pandemie ne-am extins şi am învăţat foarte multe lucruri despre zona asta. Am făcut muzică ani de zile devenind o rutină, iar acest proiect m-a făcut să studiez mult şi să învăţ lucruri noi. O să lansez şi o linie de bărbaţi toamna asta şi sper că va fi bine”, a dezvăluit Adi Sînă, potrivit click.ro.

Viața cu șase copii, frumoasă, dar destul de complicată

Recent, în mediul online, Anca Serea dezvăluia în urmă cu câteva zile cum a reușit să crească și să educe șase copii.„

Sunt deseori întrebată cum de am copii atât de cuminți, care mă ascultă. Adevărul este că nu mi-am propus niciodată acest lucru. Faptul că David, Sarah, Noah, Ava, Moise și Leah se comportă astfel este pur și simplu o consecință firească a modului în care mă comport eu cu ei. Întotdeauna am privit copiii, și nu doar pe ai mei, că pe niște persoane capabile să aibă trăiri, gânduri, sentimente, și nu ca pe niște ființe incapabile, cum observ de multe ori în jurul meu”, a scris Anca Serea, într-un mesaj pe pagina sa de Facebook.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!