Melodii noi Adela Popescu, Alina Sorescu, Lady Gaga şi Rihanna

De Diana Sorescu pe

După o pauză considerabilă în domeniul muzical, frumoasele Adela Popescu şi Alina Sorescu revin cu melodii superbe. De asemenea, Rihanna şi Lady Gaga au…
… lansat produse noi.

Toamna se numără bobocii şi melodiile noi-nouţe! Chiar dacă este extrem de ocupată cu filmările pentru telenovela „Iubire şi onoare”, iar concursul „Dansez pentru tine” o solicită la maxim, Adela Popescu a găsit timp şi pentru o mai veche pasiune a sa, muzica.

Actriţa s-a hotârât să le facă un cadou muzical fanilor ei, iar acum două luni a imprimat un nou single. Piesa se numeşte „I miss you” şi este o colaborare cu cei de la Radio Killer: „Deşi este aparent o piesă de club, comercială, mi se pare sensibilă, foarte potrivită cu nostalgia de toamnă. Am colaborat perfect cu Smiley”, a conchis Adela.

După o nuntă ca în poveşti, Alina Sorescu s-a hotârât că e momentul să revină în atenţia publicului cu o surpriză muzicală.

Melodia se numeşte „All my love” şi este o baladă de dragoste. Clipul a fost filmat la Sinaia, în Gara Centrală şi la Casino, iar Alexandru Ciucu, soţul artistei, l-a interpretat pe iubitul ei din poveste.

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2