Adela Popescu şi Radu Vâlcan nu se mai ascund

De Unica.ro, pe

Adela Popescu şi Radu Vâlcan sunt împreună de foarte puţin timp şi nu au vorbit până acum despre iubirea ce se naşte între ei. Sunt tineri, frumoşi, fericiţi şi îndrăgostiţi…
…iar luni au vorbit despre relaţia lor pentru prima dată, la „Poveştiri Adevărate”.

„Noi vorbeam foarte mult despre secvenţe, despre lucruri în general şi nu a fost unul ditnre noi să facă primul pas. Lucrurile au venit pur şi simplu, de la sine”, a declarat Adela, despre care iubitul ei, Radu, crede că „e o persoană sufletistă, profesionistă în tot ceea ce face şi avem multe lucruri în comun. Ne descoperim în continuare, e doar un început. Un început frumos şi asta e.”

Cum a început totul? Ei bine, totul a început când Radu a susţinut-o pe Adela când aceasta a participat la „Dansez pentru Tine”. I-a trimis mesaje de încurajare, „altfel decât celelalte sute de mesaje pe care le-a primit de la alţii”, iar apoi a început încet, încet, „o relaţie normală între doi oameni normali”, după cum a declarat actorul.

Noi nu am avut ce să ascundem, deoarece nu e nimic imoral, doar că era acea perioadă în care doi oameni se cunosc şi simţi nevoia să păstrezi pentru tine”, a completat şi Adela,  referindu-se la faptul că s-a spus că vor să se ascundă de ochii lumii.

Important este că lucrurile decurg frumos, chiar dacă nu au prea mult timp la dispoziţie, timp în care să stea împreună doar ei doi, deoarece ambii sunt ocupaţi cu filmările.

Sursa: libertatea.ro

Foto: arhiva Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!