Actriţa Marion Cotillard și regizorul Guillaume Canet, diagnosticați cu COVID-19

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 28 mai 2020, 18:16
Actriţa Marion Cotillard, protagonista filmului „Contagion”, şi soţul ei, actorul şi regizorul Guillaume Canet, au fost infectați cu virusul SARS-CoV-2.

Vestea a fost făcută publică chiar de Guillaume Canet, care a dezvăluit pe profilul său de Instagram că el şi soţia sa, Marion Cotillard, au fost diagnosticaţi cu „o formă destul de uşoară” a bolii COVID-19. Acesta a mai spus că deși au fost infectați, sunt prudenți pentru că nu se știe dacă îl mai pot contracta din nou, potrivit news.ro.

De când a început pandemia, cineastul s-a implicat activ în combaterea răspândirii infecției cu virusul SARS-CoV-2. Acesta apare des pe profilul de Instagram, unde discută cu medicii despre distanţarea socială, simptomele specifice COVID-19, tratamente, dar şi despre situaţia delicată a spitalelor. Mai mult, actorul a cântat pentru cadrele medicale din Nantes, un oraș din vestul Franței.

Și Marion Cotillard, premiată cu Oscar pentru rolul din filmul „La vie en rose/ La Mome”, a donat un scaun, amintire de pe platourile de filmare de la „Public Enemies”, la o tombolă caritabilă.

Citește și: Andrea Bocelli a fost infectat cu virusul SARS-CoV-2, dar s-a vindecat

Afecțiunile care te protejează de virusul SARS-CoV-2

Marion Cotillard a mai fost în mijlocul unei pandemii

Printr-o coincidență uimitoare, Marion Cotillard a mai trecut printr-o pandemie, dar pe marele ecran, în filmul „Contagion”, de Steven Soderbergh.

Actrița franceză a interpretat rolul unui medic epidemiolog care lucra, alături de alți medici, la descoperirea unui vaccin împotriva unui virus ucigaș apărut în China. Acesta se răspândește la nivel global și duce la un haos în masă. În ultimele luni, în contextul pandemiei de COVID-19, pelicula a revenit în topul celor mai vizionate pe Netflix.

Şi actorul Matt Damon, colegul său din distribuţia filmului „Contagion”, a fost afectat de pandemie. În timp ce el, soția și cele trei fetițe mai mici se aflau în carantină în Irlanda, fiica sa cea mare, Alexia, studentă la New York, a fost diagnosticată cu COVID-19. Tânăra în vârstă de 21 de ani s-a vindecat.

Sursă foto: Profimedia

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro