Actorul Jon Paul Steuer, cunoscut din ”Star Trek”, a murit la 33 de ani

De Unica.ro, pe

Actorul Jon Paul Steuer, cunoscut din serialul ”Star Trek: Next Generation”, a murit luni, 1 ianuarie, la 33 de ani. Deocamdată, cauza morții nu a fost confirmată, dar se vorbește despre o sinucidere.

Jon Paul Steuer a devenit faimos încă din copilărie, cu rolul lui Alexander Rozhenko din serialul SF al anilor ’80, ”Star Trek: Next Generation”. După ce a renunțat la actorie, Jon s-a orientat către muzică și a lucrat și ca restaurator. Chiar dacă dispăruse din lumina reflectoarelor, pasionații filmelor SF au lăsat mii de mesaje de condoleanțe pe rețelele sociale.

Jon făcea parte de un an din trupa P.R.O.B.L.E.M.S. Membri săi au postat pe Facebook mesajul care anunță moartea fostului actor: ”Cu durere în suflet și tristețe în minte, anunțăm dispația bunului nostru prieten, cântărețul Jonny Jewels cunoscut și ca Jon Paul Steuer. Intrarea lui Jonny în trupa și familia noastră disfuncțională a fost una din cele mai bune alegeri pe care le-am făcut vreodată și a adus multă veselie și distracție în tot ce am făcut”.

Actorul Jon Paul Steuer, cunoscut din ”Star Trek”, a murit la 33 de ani

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro