Vedete de la noi si mamele lor, intr-o expozitie emotionanta. Unde le poti vedea

Vedete de la noi și mamele lor sunt cuprinse într-o expoziție emoționantă semnată de Cătălina Flămînzeanu, care poartă numele de „Mama. Eseu despre iubire“.

În cadrul expoziției fotografice „Mama. Eseu despre iubire“ poți vedea portretele a 21 de artiști – actori şi de regizori, printre care Oana Pellea, Chris Simion, Tudor Istodor şi Florin Piersic Jr. –, portretizaţi alături de mamele acestora.

Cătălina Flămînzeanu este fotografă de referință în mediul teatral românesc, cele mai importante proiecte ale ei fiind expoziţia „Fotografie cu IE“ – în care actriţe, scenografe, regizoare românce sunt fotografiate purtând ia tradiţională – şi „Pelicula“, în care a surprins cu obiectivul aparatului foto stări și trăiri din interiorul vieții de cuplu, împreună cu actorii Florin Piersic Jr. şi Maria Obretin. În plus, Cătălina este de mai mulți ani fotograful oficial al Festivalului Internaţional de Teatru Independent Undercloud şi realizează în mod constant fotografii pentru  spectacole.

Expoziţia cu vedete și mamele lor este găzduită de Centrul Cultural Casa Artelor (bulevardul Mircea Vodă, nr. 5, Bucureşti), până pe 22 martie, apoi fotografiile vor fi expuse la Teatrul Metropolis (între 23 martie și 22 aprilie 2017).

În interviul video de mai sus, fotografa Cătălina Flămînzeanu povestește pentru unica.ro cât durează crearea și realizarea unui astfel de proiect emoționant, care au fost cele mai dificile momente de la ședințele foto și… cine o emoționează cel mai mult pe lume.

Vizionează și: Alex Velea e mandru de baietii lui: “Dominic are grija de fratiorul lui, il leagana“.

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Mai multe din Video

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: