Un copil de 10 ani își vinde jucăriile pe o stradă din Mioveni

Un băiat de 10 ani din Mioveni, județul Argeș, și-a scos jucăriile la vânzare, pe stradă. Imaginea a devenit virală pe Facebook, după ce a fost postată de Silvan – dj Ewi, un DJ din oraș.

”Își vinde jucăriile ca să își cumpere haine de iarnă. Cam așa procedează un băiat de 10 ani. L’am găsit în Mioveni, gangul de la dispensar (lângă Codimpex). Nu știu mare lucru despre el, a zis că părinții sunt divorțați. Sigur nu are nevoie de bani. Mi’a spus că vrea să își cumpere haine și un zmeu”, a scris utilizatorul de Facebook.

Cu sute de reacții și distribuiri, imaginea a devenit virală pe Facebook.

Contactată de adevarul.ro, o vecină a băiețelului a spus că pe băiețel îl cheamă Ninel și mai are un frate de șapte ani. Cei doi locuiesc împreună cu mama și bunica maternă. ”Din câte ştiu, mama are unele probleme psihice, iar tatăl copiilor este alcoolic. Bunica îşi varsă des nervii pe băieţel, al cărui prenume e Ninel. Am auzit-o de multe ori din stradă cum îl înjura”, a declarat vecina. Ea a mai spus că nu ar fi o idee bună să li se dea bani părinților pentru a-i cumpăra copilului haine.


Foto: Facebook / Silvan – dj Ewi

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment
Vă recomandăm: