Trend alert: Cum purtăm ochelarii de soare în 2017

După ce ai citit acest titlu, inevitabil ți-ai pus întrebarea: „Oare ce aș putea schimba la modul în care port ochelarii de soare?”. Echitabil, dar întâi lasă-ne să îți vorbim un pic despre ultimul capriciu al modei: toartele ochelarilor de soare așezate peste podoaba ta capilară.

Citește și – Modele celebre de ochelari de soare. Ce găsești în magazine

Am văzut această tendință pentru prima data în prezentarea Michael Kors pentru toamna lui 2016, când modelele și-au făcut apariția pe podium nu doar cu ochii acoperiți de ochelarii de soare retro, ci și cu o parte din podoaba lor capilară, prinsă sub toartele ochelarilor.

Apoi Alessandro Michele a făcut același lucru în prezentările Gucci, fixând eșarfele de pe capetele manechinelor cu ajutorul (bineînțeles) ochelarilor de soare.

Dacă nu te-am convins încă să adopți această tendință în 2017, află că acest mic truc te ajută să îți echilibrezi proporțiile feței. Tâmplele acoperite de podoaba capilară creează iluzia unei fețe alungite. De asemena, câteva fire de păr atent fixate sub ochelarii de soare, pot da iluzia unei frunți mai înguste, în cazul în care ai fruntea lată.

Citește și – Care sunt riscurile majore la care te expui dacă nu porți ochelari de soare 

Foto – Hepta

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Modă

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: