Testul dovleacului – Alege un dovleac și vezi ce spune despre tine

Dovleacul este asociat toamnei, plăcintelor sau sărbătorii de Halloween. Americanii folosesc termenul de “pumpkin” pentru a alinta o persoană dragă, deși dovleacul este un fruct prozaic.

Noi te invităm să încerci un test inedit – testul dovleacului. Tot ce trebuie să faci este să alegi repede unul dintre dovleci și acesta îți va dezvălui câteva lucruri despre personalitatea ta. Citește interpretarea de mai jos.

Testul dovleacului

Ai ales dovleacul 1. Ești o persoană modestă, tăcută și liniștită. Nu ai nevoie de prea multe lucruri pentru a fi fericit. Ești recunoscător pentru tot ce ți se întâmplă. Ești cel mai fericit când ești lângă cei dragi. Ești împăcat cu tine, știi cine ești și unde vrei să ajungi.

Ai ales dovleacul 2. Ești o persoană inteligentă, dar modestă. Iubești să înveți, să citești, să afli. Unii te-ar descrie ca fiind cea mai înțeleaptă persoană pe care o cunosc. Sunt rare momentele când ai nevoie de cineva să îți explice ceva. Înțelegi cu usurință orice fel de concept.

Ai ales dovleacul 3. Ești o persoană scrupuloasă. Vrei să controlezi tot ce se întâmplă în viața ta. Te pasionează detaliile, ești o fire meticuloasă. Îți place să fii responsabil, să demonstrezi că poți. Te caracterizează independența și comeptența. Lumea ar fi mai bună dacă ar fi mai mulți ca tine.

Ai ales dovleacul 4. Ești o persoană care vrea să iasă în evidență. Iubești să fii în centrul atenției. Nu ești o persoană vanitoasă sau înfumurată. Cei din jurul tău te găsesc a fi o persoană interesantă, fascinantă. Reușești să te faci remarcat foarte repede fără să faci nimic special.

Ai ales dovleacul 5. Ești o persoană introvertită și iubești fiecare minut de liniște pe care îl primești. Anumite lucruri te pot copleși și ai nevoie să te retragi undeva pentru a îți încărca bateriile. Crezi că doar familia și cei dragi pot vedea adevărata ta personalitate.

Sursa foto Shutterstock

Citește și Testul cafelei – Alege o imagine și vezi ce spune despre tine

Citește și Testul scoicii – Alege imaginea care te inspiră și vezi ce spune despre tine

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment
Vă recomandăm: