Păzea! Revin divele din vechea gardă

De Libertatea.ro, pe

Ambele au reprezentat succesul TV al anilor 2000 şi s-au retras în glorie de pe “sticlă”, pentru a se dedica vieţii de familie. Întâmplător ori ba, destinul Mihaelei Rădulescu (44 de ani) s-a intersectat adesea cu cel al Andreei Marin (39 de ani), pe toate planurile. Deşi susţineau cu îndârjire că decizia de a renunţa la televiziune este definitivă, marea lor pasiune nu le dă pace. Acum, Andreea şi Mihaela îşi negociază revenirea pe micul ecran şi ambele pun condiţii ferme pentru ca proiectele lor să se ridice la nivelul emisiunilor pe care le-au prezentat odinioară cu succes.

Prin 2000, Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin spărgeau audienţele cu „Duminica în familie” şi „Surprize! Surprize”. La acea vreme, cele două, care încasau zeci de mii de euro pe sezon, erau singurele vedete TV care îşi disputau supremaţia, iar rivalitatea lor a continuat ani buni, fie că a avut loc pe micul ecran sau în viaţa de zi cu zi. „Zâna” a pătruns pe „sticlă” încă de la 19 ani, iar emisiunea „Surprize! Surprize!”, pe care a prezentat- o până în 2007, i-a adus celebritatea.

A pus însă capăt contractului pentru a se ocupa de fetiţa ei, Violeta, acum în vârstă de 9 ani. Doi ani mai târziu, şi Mihaela, care a debutat în tv la 25 de ani, îşi anunţa retragerea de la cârma producţiei „Duminica în familie” pentru a se muta cu fiul ei, Ayan (9 ani), la Monte Carlo. Atât Andreea, cât şi Mihaela spuneau, la acea vreme, că decizia lor este definitivă.

Citeşte mai multe pe Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!