Elena Udrea, de urgență la spital după ce a leșinat în închisoare. Cum au găsit-o medicii

De Unica.ro, pe

Elena Udrea (49 de ani) a ajuns de urgență la spital, după ce a leșinat la penitenciarul unde este încarcerată. Fostului ministru al Turismului i s-a făcut rău joi, în jurul orei 11 și jumătate și a leșinat în Penitenciarul Târgșor. Udrea a fost dusă la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

La ora 11:36, s-a primit o solicitare de la Penitenciarul Târgşor pentru femeie în vârstă de 49 de ani cu status postlipotimie. La solicitare s-a deplasat o ambulanţă cu medic.

La sosirea ambulanţei, pacienta era conştientă, stabilă hemodinamic. Pacienta a fost transportată la UPU Ploieşti pentru investigaţii suplimentare – au transmis oficialii Serviciului de Ambulanţă Prahova, notează Știrile Pro TV.

Citeşte şi: Seismologul Gheorghe Mărmureanu, despre un posibil viitor cutremur devastator în România. „Ar putea avea 8 grade!”

Udrea se află în Penitenciarul Târgșor de la jumătatea lunii iunie a acestui an. Fostul politician a fost condamnată pe 8 aprilie 2022, la șase ani de închisoare, în dosarul “Gala Bute”, dar a încercat să fugă dințară după aflarea sentinței, fiind prinsă n Bulgaria, unde a stat două luni.

În urmă cu câteva zile, Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) au respins definitiv ultima cale de atac a deciziei condamnării la închisoare.

Citeşte şi: Diagnosticul care a dărâmat-o pe Sharon Stone: „Am o tumoare fibroidă mare și am trecut printr-o procedură incorectă”

Respinge, ca nefondate, recursurile în casaţie formulate de condamnaţii Udrea Elena Gabriela şi Obreja Rudel împotriva deciziei penale nr. 93 din data de 5 iunie 2018, pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Completul de 5 Judecători, în dosarul nr. 2303/1/2017. În baza art. 275 alin. (2) din Codul de procedură penală, obligă recurenţii condamnaţi la plata sumei de câte 500 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. În baza art. 275 alin. (6) din Codul de procedură penală, onorariile cuvenite apărătorilor desemnaţi din oficiu pentru recurenţii condamnaţi, până la prezentarea apărătorilor aleşi, în sumă de câte 170 lei, rămân în sarcina statului – este decizia definitivă pronunțată luni de ICCJ, potrivit hotnews.ro.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!