Volodimir Zelenski: „Soldații ruși violează fete minore și copii foarte mici. A fost chiar și un bebeluș!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 13 aprilie 2022, 15:09

Președintele Ucrainei Volodimir Zelenski a denunțat, în cursul zilei de marți, 12 aprilie, “sute de violuri, inculziv ale unor fete minore și ale unor copii”, în zonele prin care au trecut militarii ruși.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Liderul ucrainean spune că zilnic se descoperă noi gropi comune cu civili masacrați de ruși și încă nu se știe numărul exact al victimelor.

În zonele eliberate de militarii ruși din Ucraina, se continuă lucrările de înregistrare și investigare a crimelor de război comise de Federația Rusă. Aproape în fiecare zi se găsesc noi gropi comune. Se adună dovezi. Sunt mii și mii de victime. Sute de cazuri de tortură brutală. Cadavrele umane se găsesc încă în cămine și subsoluri. Găsim corpuri legate, mutilate. Există sate – cândva destul de mari, care au rămas aproape fără locuitori.

Citeşte şi: Dialog de necrezut între iubita unui militar rus și acesta: „Dă-i drumul, violează femeile ucrainene și nu-mi spune nimic”

Sute de copii sunt orfani. Adică cel puțin sute de copii, pentru că nu știm încă numărul exact al victimelor. Au fost înregistrate sute de cazuri de viol, inclusiv fete minore, copii foarte mici… Și chiar și un bebeluș! E înfricoșător să vorbesc despre asta acum. Dar este adevărat, s-a întâmplat – a spus Zelenski, potrivit presei internaționale.

Citeşte şi: Cum tratează soldații ruși femeile din Ucraina: „Strigau «Asta se va întâmpla cu fiecare prostituată nazistă» în timp ce o violau pe sora ei”

Zelenski a adăugat că a fost identificată persoana care a violat bebelușul. Este vorba despre un soldat parașutist rus pe nume Bychkov, din Pskov, care le-a trimis un clip video camarazilor cu momentul în care a abuzat copilul.

Aceasta este armata rusă. Aceasta este o „operație specială” planificată la Moscova. Aceasta este povestea luptei pentru „lumea rusă”. Cu asta vor fi acum asociați armata rusă și parașutiștii ruși. Din Pskov. Violul unui copil – a precizat președintele Ucrainei.

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!