Un român, obligat la locul de muncă să se vaccineze anti-COVID-19, a băut o ladă de bere pentru a elimina serul din corp

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 28 octombrie 2021, 13:47

Caz uluitor în Suedia. Un român, antivaccinsit convins, constrâns de împrejurări să se imunizeze împotriva COVID-19 a încercat să elimine serul din organism consumând o ladă întreagă cu bere.

Cazul a fost făcut public de Laura Ghibu, un medic stabilit în Suedia. Medicul spune că românul, stabilit și el în Suedia, s-a vaccinat anti-COVID-19 pentru a putea pleca într-o delegație în străinătate, în interes de serviciu, deși era complet împotriva imunizării. Mai apoi, acesta a încercat să elimine serul din corp consumând o cantitate foarte mare de bere.

„Azi am vorbit cu un pacient care era foarte împotriva vaccinului. Știa pe de rost tot punctajul: control, moarte, experiment, virusul nu există, știți voi. Azi mi-a spus că s-a vaccinat fiindcă trebuia să plece într-o delegație în străinătate și nu voia să-i bage ăia bețe în nas și să-i slăbească creierul. Apoi mi-a spus că după vaccin s-a dus acasă și a băut o ladă de bere ca să dea vaccinul afară! Și că după aia s-a simțit amețit din cauza drăciei ăleia.

Am încercat să-i explic că vaccinul nu poate fi dat afara cu bere și că amețeala depinde cu cea mai mare probabilitate de cantitatea de alcool pe care o avea în sânge. Nu m-a crezut”, a povestit dr. Laura Ghibu pe pagina ei de Facebook.

Citeşte şi: Mesajul unui preot din Vrancea: „Vaccinaţi-vă! Păziţi-vă! Rugaţi-vă! Dumnezeu se descoperă şi prin ştiinţă”

Dar acesta nu este singurul caz ciudat referitor la cei care nu cred în noul coronavirus. Medicul Ghibu a mai dezvăluit povestea unei paciente care are o amuletă specială pentru „a depista” persoanele cu COVID-19 ca să se poată feri de ele.

„Doamna, foarte senină, mi-a spus că Nu sunt infectată și n-am nicio șansă să mă infectez, deoarece am la mine un pendul. A scos din buzunar acel pendul și, mișcându-l așa, lejer, mi-a spus: Vedeți? Pendulul vine spre mine, asta înseamnă că sunt curată, nu sunt infectată. Iar când mă întâlnesc cu cineva, scot pendulul, iar dacă acel pendul face o anumită mișcare îmi dau seama că este infectat și mă păzesc, deci cu mine puteți să fiți în siguranță”, a spus medicul Laura Ghibu miercuri seară, la Digi24.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!