Șoferii mijloacelor de transport în comun vor purta uniforme

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 23 iunie 2020, 12:26

Începând de la 1 iulie, șoferii mijloacelor de transport în comun din Capitală vor purta uniformă, după mai multe reclamaţii venite din partea călătorilor cum că veneau la muncă îmbrăcaţi cu totul neadecvat.

Noile uniforme costat 3.7 milioane de lei și sunt formate din cămaşă gri cu mânecă scurtă şi costum de culoare închisă au. Şoferii care vor refuza să le poarte, nu vor avea voie să iasă pe traseu.

Citeşte şi: O femeie a fost dată jos din autobuz pentru că nu purta „destule haine”

„Am luat această decizie ca urmare a multor reclamaţii, anumiţi conducători şi manipulanţi vehicule nu erau îmbrăcaţi adecvat, veneau cu şlapi, pantaloni scurţi, maiou. Noi avem prevăzut în regulamentul intern că nu au voie să vină îmbrăcaţi aşa. Atunci am hotărât, dacă tot erau achiziţionate acele costume, să fie şi purtate începând cu data de 1 iulie, ca să ajungă la toate autobazele şi depourile. Majoritatea au fost deja împărţite, din ce ştiu eu au fost date peste tot, dar nu am certitudinea că au ajuns chiar la toată lumea. Cine nu are uniforma, începând cu 1 iulie, nu intră pe traseu. Nu sunt amenzi, dar nu le va conveni din punct de vedere financiar să nu intre pe traseu. Dar să ştiţi că foarte mulţi o poartă de când au primit-o, de săptămâna trecută”, a explicat pentru HotNews, directorul STB Hazem Kansou.

Citește gratuit ediția de iunie a revistei Unica. O găsești AICI

Șoferii sunt nemulțumiți de această decizie spunând că ţinutele sunt groase şi incomode, în condiţiile în care unele cabine nu au aer condiţionat, şi că prioritatea STB ar trebui să fie cumpărarea de piese de schimb.

sursa foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!