Sânziana Buruiană e în doliu. Ce s-a întâmplat în familia ei e tragic

De Unica.ro, pe
Sânziana Buruiană e în doliu după ce tatăl ei s-a stins din viață. După o lungă luptă cu boala, bărbatul a murit, cu toate că zilele trecute starea lui părea că se îmbunătățește. 

Tatăl Sânzianei Buruiană se lupta de multă vreme cu boala și ajunsese chiar și în comă. Cu toate acestea, pe 17 august starea lui părea că se îmbunătățește. Începuse să respire singur și fusese deconectat de la aparate. Acum însă, organismul bărbatului a cedat.

Sânziana Buruiană i-a fost aproape în tot acest timp, alături de mama sa. Iată ce declara cu doar câteva zile în urmă – „De trei luni încerc să-i dau energie, îl vizitez în fiecare zi şi încerc să-i dau putere să lupte în continuare pentru că a suferit o operaţie foarte grea pe cord. Acum, are leziuni neurologice destul de mari. În acest moment, eu şi mama căutăm o clinică unde să fie şi în siguranţă. Încă se află în secţia de terapie intensivă şi până nu găsim soluţia cea mai bună, nu putem evolua. Doctorii îl îngrijesc, dar cu timpul, dacă stai în pat, muşchii se atrofiază. Trebuie să facă neaparat o recuperare, ori aici, ori în afară. Din păcate, sunt doar eu cu mama în această luptă. Colegii tatei nu s-au implicat şi sunt dezamăgită şi ne rugăm la Dumnzeu să-i dea o şansă şi să-şi revină„, a mărturisit Sânziana Buruiană la Antena Stars.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!