Raed Arafat a depus plângere la DIICOT după ce a fost amenințat cu moartea

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 17 iulie 2020, 12:34

Raed Arafat a depus două plângeri la DIICOT după ce a fost amenințat cu moartea pe rețelele de socializare. Deși nu este prima dată când se întâmplă un astfel de lucru, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU) a spus că amenințările acestea „păreau serioase” și nu trebuiau ignorate.

„Au fost două amenințări cu moartea, au fost publice. Este evident că au fost emise de oameni ca să facă rău. O plângere a fost pentru un film postat public, iar alta pentru postarea publică pe care o știe toată lumea. Au mai fost, dar acum chiar au părut serioase. A trebuit să le depun pentru că nu poți permite așa ceva”, a declarat Arafat la ieșirea de la sediul DIICOT, potrivit digi24.ro.

Citeşte şi: Raed Arafat, despre cei cu COVID-19 externați la cerere: „Un bărbat este acum aproape comatos. Altul a făcut stop cardiac”

Raed Arafat a fost ameninţat cu moartea, pe Facebook, de un adept al teoriei conspiraţiei potrivit căreia viruslui SARS-CoV-2 nu există. Mesajul postarea care fusese publicată pe Facebook și distribuită de peste 1.500 de ori era următorul: „În baza articolului 55 din Constituția României, declar public: Având în vedere că Raed Arafat este condamnat la moarte în Palestina, este terorist și datorită crimelor pe care le-a comsi împotriva cetățenilor români (trafic de organe în Mossad), eu, prin depunerea jurământului militar la data de 1 Decembrie 2005, am primit dreptul de a ucide în numele țării și al poporului român. Domnule Raed Arafat, o să fiu acela care o să vă îngroape alături de un porc într-un mormânt din piatră! Te somez să părăsești acest teritoriu înainte de întâlnirea noastră! Game over!”

Citește gratuit ediția de iulie a revistei Unica. O găsești AICI

Între timp, postarea pare să fi fost ștearsă sau nu mai e publică. Poliția anunța că face verificări în acest caz.

sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!