O româncă, cea mai frumoasă femeie din Europa

De Mădălina Manole, pe
O româncă a fost desemnată Cea mai frumoasă femeie din Europa în cadrul concursului Miss Fashiontv Europe 2019. Sabrina Bujoreanu este câștigătoarea titlului internațional și cea care va reprezenta România la finala Miss Fashiontv Worldwide din luna noiembrie, competiție care se va desfășura în Abu Dhabi.

Frumoasă, talentată și cu mari perspective în cariera sa de modeling, Sabrina a cucerit juriul concursului Miss Fashiontv Europe 2019, concurs care s-a desfășurat în România, la București. Tânăra româncă în vârstă de 25 de ani a concurat pentru titlul alături de alte 32 concurente din țări precum Suedia, Franța, Israel, Italia, Spania, Lituania, Letonia, Ungaria, Cehia, Serbia, Bosnia și Herțegovina, Macedonia, Muntenegru, Albania, Malta, Bulgaria, Ucraina, Polonia, Slovacia, Belarus, Rusia și Georgia.

O româncă, cea mai frumoasă femeie din Europa

Concursul s-a desfășurat sub sloganul „Beauty improves the world” și a fost jurizat de personalități din lumea modei și celebrități, precum Michel Adam – președintele și fondatorul Fashiontv, Dejan Marcovick Președintele Agențiilor Elite Model din Miami și Los Angeles, Franco Antonio Pinardi reprezentant al Camerei Nazionale Della Moda Italiana, producătorul Hollywoodian de filme Julius Nasso și mulți alți specialiști de talie internațională.

Odată cu câștigarea mult râvnitului titlu de Miss Fashiontv Europe 2019, Sabrina a primit marele premiu al concursului – bijuteria cu diamante ”Flower of Eternity” în valoare de 20.000 Euro oferită de Casa Mouawad, brandul favorit de bijuterii cu diamante al vedetelor de top ale Hollywood-ului și deținător a cinci titluri Guinness World pentru capodoperele sale unicate.

O româncă, cea mai frumoasă femeie din Europa

Pe lângă impresionanta bijuterie ”Flower of Eternity” alcătuită din aur roz de 18K sute de diamante, Sabrina a mai câştigat și oportunitatea de a participa la realizarea campaniei de promovare a brandului Mouawad în Dubai. Evenimentul Miss Fashiontv Europe 2019 se bucură de promovare internațională în peste 196 de țări din întreaga lume pe Fashiontv.

Cătălin Botezatu, desemnat cel mai bun designer român

Cătălin Botezatu a fost desemnat cel mai bun designer român în cadrul Galei FTV Fashion Awards și a deschis seria prezentărilor de modă din cadrul Fashion Week by Fashiontv cu o colecție de excepție, intitulată “Animal Instinct”.

O româncă, cea mai frumoasă femeie din Europa

Designerul francez de origine libaneză Dani Atrache, colaborator al casei de modă Dior, fashion designerul nr. 1 al Emiratelor Arabe Unite, Mona Al Mansouri, și Elham Al Yousef Abdullah A, designerul de top al Arabiei Saudite, au încântat audiența cu colecții extravagante și deosebit de prețioase prezentate de modele de top din toată Europa. De asemenea, pe podium au fost prezentate colecții ale brandurilor de top, Emporio Armani, Hugo Boss și Karl Lagerfeld.

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!