O femeie care a ascuns că are COVID-19 și-a îmbolnăvit și ucis întreaga familie

De Unica.ro, pe

Caz șocant în Venezuela. O femeie, în vârstă de 36 de ani, ținut ascuns faptul că fusese testată pozitiv cu COVID-19, iar după 42 de zile, atât ea, cât și soțul (de 33 de ani) și cei trei copii (unul de 17 ani și doi gemeni în vârstă de patru ani) au murit.

Verónica García Fuentes s-a simțit rău în a doua săptămână a lunii decembrie, anul 2020, acuzând febră și o stare generală proastă, iar după testare pentru COVID-19, rezultatul i-a ieșit pozitiv. Femeia le-a spus membrilor familiei că are doar o gripă puternică și cu toate că a încercat să se izoleze, i-a infectat pe toți cu SARS-CoV-2, potrivit presei străine.

Citeşte şi: Covid-19. Care sunt simptomele provocate de noua tulpină de coronavirus

Pe 27 decembrie 2020, soțul femeii José Antonio s-a dus la o petrecere de familie fără ea.. Verónica a decis atunci să-l sune și să-i spună că este infectată cu noul coronavirus, pentru a-l atenționa să nu intre în contact cu nimeni. Inițial, soțul și copiii primiseră rezultate negative la tesarea rapidă, dar apoi lucrurile s-au schimbat.

Citește gratuit ediția de februarie a revistei Unica. O găsești AICI

În ianuarie 2021, Verónica García Fuentes a făcut pneumonie, iar restul familiei a fost testată pozitiv, fiind asimptomatici. Pe 14 ianuarie, Verónica a fost internată în spital, după 2 zile a fost internat și soțul ei, iar o săptămână mai târziu amândoi au murit. Între timp, starea de sănătate a celor trei copii s-a deteriorat rapid, iar pe 27 ianuarie toți trei au murit.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!