Mitropolia Moldovei protestează împotriva vaccinării contra COVID-19: „Vor să microcipeze oamenii pentru a-i controla”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Miercuri, 20 mai 2020, 11:17

Sinodul Bisericii Ortodoxe din Republica Moldova a adresat o solicitare oficială către Guvern, Preşedinţie şi Parlament în care cere să nu permită obligativitatea vaccinării a populaţiei împotriva noului coronavirus.

Mitropolia invocă o teoria a conspirației, precum că Bill Gates vrea să introducă cipuri în populație pentru a o putea controla de la distanță.

În scrisoarea adresată guvernului Republici Moldova, prelații de la Chișinău afirmă că „sistemul antihristic mondialist dorește să introducă în corpurile oamenilor microcipuri cu ajutorul cărora să-i poată controla, prin intermediul tehnologiei 5G”.

Citeşte şi: ÎPS Pimen a murit. Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților a fost răpus de coronavirus

„Este obligatoriu de a enunța și ideea că vaccinarea reprezintă și un pericol de microcipare sau introducere în organismul uman a altor dispozitive străine lui. Opinia publică din multe state europene, protestează contra obligativității vaccinurilor, mai ales a vaccinului contra COVID-19, deoarece le consideră o cale prin care sistemul antihristic mondialist dorește să introducă în corpurile oamenilor microcipuri cu ajutorul cărora să-i poată controla, prin intermediul tehnologiei 5G. (…) Bill Gates este considerat principalul responsabil pentru crearea tehnologiei de microcipare a populației, prin intermediul unui vaccin care să introducă în trup nanoparticule care reacționează la undele transmise de tehnologia 5G și permit sistemului să îl controleze pe om de la distanță (…) Totodată, a început microciparea în masă a populației din Europa. Cu toate că în Suedia vaccinarea nu este obligatorie, totuși mii de oameni, îndeosebi tineri, acceptă benevol și chiar cer să li se implanteze un microcip introdus sub piele cu ajutorul unei seringi. Tehnologia dezvoltată în Suedia pare a fi apărut deja și în Italia și se consideră că ea va avansa, pe măsură ce guvernele, care reacționează după acest virus planetar, își doresc un control asupra răspândirii bolii, iar aceste cipuri permit acest control”, se arată în documentul publicat.

Citește ediția de mai a revistei Unica. O găsești AICI. 

Mitropolia Moldovei cere autorităților de la Chișinău vaccinarea doar cu acordul populației.

„Vaccinarea populației (anti-COVID-19, etc), precum și orice intervenție medicală să fie efectuată pe principii benevole, doar cu consimțământul și informarea corectă a pacientului (inclusiv și transparența componenței vaccinului și a posibilelor efecte adverse), cu respectarea prevederilor Convenției pentru protecţia drepturilor omului şi a demnităţii fiinţei umane în ceea ce priveşte aplicaţiile biologiei şi ale medicinei, de altfel, ratificată de către Republica Moldova”, se mai arată în document.

sursa foto – facebook.com/mitropoliamoldovei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro