Gala Premiilor Oscar 2021: Ceremonia va fi transmisă live din diferite locuri

De Unica.ro, pe
Gala Premiilor Oscar 2021, ce va avea loc în data de 25 aprilie, va fi un eveniment live, organizat în format fizic şi difuzat din mai multe spaţii, a anunţat Academia de film americană (AMPAS).

Gala Premiilor Oscar 2021, cel mai important eveniment din industria cinematografiei americane, ar fi trebuit să aibă loc la finalul lunii februarie, însă a fost amânată din cauza pandemiei de COVID-19 pentru data de 25 aprilie.

Gala Premiilor Oscar 2021, un eveniment transmis live din mai multe locații

Citește online gratuit numărul de februarie al revistei Unica

Organizatorii au anunțat că cea de a 93-a ediție va fi transmisă din mai multe locuri. În ciuda restricțiilor impuse de pandemie, „Academia de film americană este hotărâtă să prezinte o ceremonie a premiilor Oscar fără pereche, punând în acelaşi timp accent pe sănătatea publică şi pe siguranţa tuturor participanţilor”, a declarat o purtătoare de cuvânt a AMPAS.

Citește și: Gala premiilor Grammy 2021, amânată. Când va avea loc

„Pentru a crea acel spectacol live pe care publicul global doreşte să îl vadă şi adaptându-ne la cerinţele impuse de pandemie, gala Oscar va fi difuzată în direct din mai multe spaţii, inclusiv din emblematicul Dolby Theatre”, din Hollywood, Los Angeles, a mai spus aceasta, potrivit g4media.ro.

Nu au fost dezvăluite încă alte detalii cu privire la locurile din care va fi transmisă gala și nici care va fi gazda evenimentului.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!