Elena Udrea, prima reacție publică după condamnarea la închisoare: „Mă rog ca nicio mamă să nu treacă prin ce trec eu!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 20 aprilie 2022, 16:17

Elena Udrea, aflată momentan în arest în Bulgaria, a avut o primă reacție după condamnarea definitivă la 6 ani de închisoare, în dosarul “Gala Bute”, decisă pe 7 aprilie. Iubitul ei, Adrian Alexandrov, a fost cel care a transmis mesajul Elenei pe pagina lui de Facebook, după ce a făcut o vizită fulger în Bulgaria.

Fostul ministru al Turismului spune că arestarea ei este “ilegală” și că “nicio mamă nu trebuie să treacă” prin ce trece ea.

Vă mulțumesc tuturor celor care ați înțeles că sunt arestată ilegal, cu încălcarea Constituției României și a Deciziei CJUE, deopotrivă! Vă mulțumesc tuturor celor care mă susțineți direct sau indirect, prin opiniile pe care le exprimați în mod public. Este nu doar cauza mea, ci și cauza apărării Constituției.

Implicarea voastră îmi dă putere să trec peste acest greu moment și îmi dă speranța că nedreptatea și nelegalitatea la care sunt supusă vor lua sfârșit în curând.

Citeşte şi: Ce scria pe tricoul pe care Elena Udrea îl purta atunci când a fost prinsă de poliție în Bulgaria și cât costă piesa vestimentară

Le mulțumesc tuturor celor care se roagă pentru mine și fetița mea, un copil care trece prin drama de a fi lăsată fără mamă pt a două oară! Pe când avea doar 12 zile, m-au luat de lângă ea timp de 3 luni… când avea cea mai mare nevoie de mine, și care acum înțelege că mama ei nu mai este acasă, deși i-am promis că vom fi de Paște împreună!

Vă întorc gândurile bune și mă rog la rândul meu, ca nicio mama să nu treacă prin momentele grele prin care trec în acest moment! – sunt gândurile Elenei Udrea, postate de Alexandrov în mediul online.

Marți, 19 aprilie, judecătorii din Sofia au decis extrădarea Elenei Udrea pentru a-și ispăși condamnarea la 6 ani de închisoare. Decizia instanței poate fi atacată cu apel în termen de 5 zile.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!