Cristian Popescu Piedone s-a autoizolat după ce fiica sa a aflat că are COVID-19

De Unica.ro, pe

Cristian Popescu Piedone (57 de ani) s-a autoizolat ]n a;teptarea testului pentru COVID-19. Anunțul a fost făcut chiar de fostul primar al sectorului 4, pe pagina sa de Facebook. Din spusele lui Piedone, fiica lui s-ar fi infectat cu SARS-CoV-2 și el, deși nu locuiește cu ea, s-a testat și ]n a;teptarea rezultatului, s-a autoizolat.

„Fiica mea a mers la medic pentru a face mai mult analize pentru că este alergică la ambrozie. Medicii i-au cerut să facă și un test COVID-19, iar în cursul zilei de marți a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus. În acest moment se află în izolare la domiciliu pentru că este asimptomatică.

Citeşte şi: Marius Tucă, infectat cu noul coronavirus: „Ţineţi aproape, dar nu mai aproape de un metru jumătate”

Deși nu locuim în aceeași casă, am mers la medic să fac și eu testul. În așteptarea rezultatului am decis să mă autoizolez. Toți membri familiei mele au făcut testul, însă niciunul  nu are simptome. Chiar și așa, cred că trebuie să fim responsabili și să respectam măsurile impuse de autorități în astfel de cazuri. Sănătatea este cel mai de preț dar pe care îl primim când ne naștem. Trebuie să avem grijă de ea și să o prețuim. Trebuie să avem grijă de cei dragi, să îi ferim de o posibilă îmbolnăvire.

Dragi prieteni, să fim responsabili și să avem grijă de noi, dar și de cei din jurul nostru! Virusul există și ține doar de noi să ne protejăm! Sănătate tuturor!”, este mesajul postat de Piedone pe rețeaua de socializare.

Citește gratuit ediția de septembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Fostul primar al Sectorului 4 a fost condamnat în dosarul ”Colectiv”, în primă instanță, la opt ani și șase luni de închisoare cu executare pentru abuz în serviciu în legătură cu eliberarea autorizaţiilor de funcţionare a clubului. La scurt timp de la incendiul din octombrie 2015, Piedone a anunțat că se retrage din viața politică, dar acum candidează pentru un nou mandat de primar, de data aceasta în Sectorul 5.

Sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!