Avertismentul lui Volodimir Zelenski pentru celelalte state: „Va veni rândul vostru”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 08 martie 2022, 14:13

Volodimir Zelenski a transmis un avertisment pentru țările occidentale cu privire la planurile lui Vladimir Putin. Președintele ucrainean este de părere că Rusia nu se va opri la granițele cu NATO.

Volodimir Zelenski a cerut Occidentului să sporească sprijinul pentru țara sa, inclusiv să impună o zonă de excludere aeriană deasupra Ucrainei. Acesta a fost de părere că dacă Rusia va învinge, „vor urma Letonia, Lituania, Estonia etc… Până la zidul Berlinului, credeți-mă!”.

Citește și: Ministrul ucrainean de Externe: „Soldații ruși violează femei în orașele ucrainene ocupate”

Soția lui Volodimir Zelenski, mesaj dureros pentru rușii care le ucid copiii: „Arătați-le rusoaicelor ce fac soții lor aici!”

De ce s-au speriat rușii când au văzut la TV baletul „Lacul lebedelor”. Semnificația ascunsă a acestui spectacol

Serviciile secrete din SUA: „Putin nu mai este ca înainte. S-a izolat. A fost pus la colț!”

Avertismentul lui Volodimir Zelenski pentru celelalte state: „Va veni rândul vostru”

Într-un interviu pentru ABC, Zelenski a explicat încă o dată necesitatea asigurării spaţiului aerian al Ucrainei. De asemenea, acesta a lansat un nou avertisment cu privire la intențiile lui Vladimir Putin de a continua războiul dincolo de granițele țării sale.

Nu îi putem permite Rusiei să fie activă acolo, pentru că ne bombardează, trimite rachete, elicoptere, avioane de război… Noi nu ne controlăm spaţiul aerian.

Toată lumea se gândeşte că suntem departe de America sau Canada. Nu, suntem în această zonă a libertăţii. Şi când limitele drepturilor şi libertăţilor sunt încălcate, atunci trebuie să ne protejaţi. Pentru că noi vom fi primii. Apoi va veni rândul vostru. Pentru că, cu cât această fiară va mânca mai mult, vrea cu atât mai mult, a spus Volodimir Zelenski, potrivit news.ro.

De asemenea, în ciuda bombardamentelor din capitală, președintele ucrainean a transmis că nu va pleca din Kiev.

Stau la Kiev. Astăzi este a douăsprezecea noapte a luptei noastre, a apărării noastre. Suntem cu toții prezenți, toată lumea lucrează. Fiecare la locul său. Sunt la Kiev, echipa mea este cu mine”, a mai spus Zelenski.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!