Anunț DIICOT. Cui aparțin oasele găsite în pădurea de lângă Caracal

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 14 august 2019, 11:29
Noi vești în cazul Caracal. IML a terminat analiza preliminară a fragmentelor oasoase găsite în pădurea de lângă Caracal. Rămășițele nu îi aparțin Alexandrei Măceșanu.

Potrivit IML, acestea aparțin unei fete între 15 și 19 ani. Astfel se conturează ipoteza că această a doua victimă descoperită ar putea fi Luiza Melencu, ea având 18 ani în momentul dispariției.

„Prin adresa din data de 13.08.2019, Institutul Naţional de Medicină Legală ”Mina Minovici” a înaintat către Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism raportul de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite cu ocazia conducerii în teren a inculpatului Dincă Gheorghe la data de 05.08.2019 în zona de lizieră de pădure, amplasată pe terenul Staţiunii de cercetare şi dezvoltare agricolă Caracal, indicate de către inculpat ca aparţinând victimei majore.”

”Din analiza raportului preliminar de expertiză medico-legală antropologică rezultă că fragmentele osoase examinate provin de la o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani şi că sunt altele decât cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletale descoperite în urma percheziţiei domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuinţa inculpatului Dincă Gheorghe”, spune comunicatul emis de DIICOT.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!