Alertă pe litoralul românesc! 40 de tineri suspecți de COVID-19 au ajuns la mare. Unii dintre ei prezintă deja simptome

De Unica.ro, pe

Autorităţile sanitare din Vaslui sunt în alertă maximă după ce două tinere au fost confirmate cu COVID-19 în urma unei petreceri de majorat. După petrecere, grupul de aproape 40 de tineri a plecat pe litoral, deşi unii dintre ei prezentau semne de boală, iar una dintre fete efectuase testul COVID-19, dar nu a mai avut răbdare să primească rezultatele.

O familie din Vaslui a organizat o petrecere de majorat, la care au fost invitaţi aproximativ 40 de tineri. După petrecere, întreg grupul de tineri a plecat pe litoral, la Costineşti. Paradoxal, o parte dintre ei au ales să efectueze deplasarea la mare deşi prezentau semne de răceală, potrivit adevărul.ro.

Citeşte şi: Medic: „Sunt noi manifestări ale infecției cu SARS-CoV-2. COVID-19 e mult mai agresiv și debutează altfel acum”

Mai mult, una dintre adolescente, fiica unui ambulanţier al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului (SAJ) Vaslui, a ajuns pe 31 iulie în Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui. Tânăra fusese adusă de tatăl său la spital deoarece prezenta semne de răceală, a fost testată pentru COVID-19, iar apoi a plecat acasă. Se pare că fata nu a mai aşteptat rezultatele testului şi a plecat împreună cu prietenii la mare.

Citește gratuit ediția de august a revistei Unica. O găsești AICI

Cei aproape 40 de tineri s-au cazat la vile şi la pensiuni particulare.

Având în vedere numărul mare de persoane implicate, toate structurile sanitare din judeţul Vaslui sunt în alertă şi depun eforturi uriașe pentru a gestiona situaţia creată.

sursa foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!