Soția lui Tom Hardy este din nou însărcinată. Actorul va deveni tată pentru a treia oară

De Oana Savin pe 10 iulie 2018
Soția lui Tom Hardy, Charlotte Riley, este din nou însărcinată, astfel că actorul va deveni tată pentru a treia oară.

Deși actrița, în vârstă de 36 de ani, și-a ascuns burtica la cea mai recentă apariție publică, o sursă apropiată cuplului a afirmat că cei doi se pregătesc să devină din nou părinți, notează Daily Mail.

Riley a mers însoțită de Hardy la premiera filmului „Swimming with men”, film în care are rol principal. Pentri acest eveniment actrița a optat pentru o rochie bufantă, cu volane, care i-a camuflat burtica.

Cei doi sunt foarte discreți în ceea ce privește viața lor personală. Astfel, ei au ales să nu facă niciun comentariu legat de sarcină.

Charlotte și Tom, care s-au căsătorit în 2014, mai au un copil în vârstă de doi. Actorul mai are un băiat, Louis în vârstă de 10 ani, dintr-o relație anterioară cu Rachael Speed.

Tom Hardy este un actor englez ce șiu-a început cariera în drame de război, fiind ales pentru rolul lui John Janovec în miniseria „Camarazi de Război”. S-a făcut remarcat în „Inception”, „Mad Maxx”, „Legend” și „The Revenant”. El a câștigat numeroase premii, printre care și Prmeiul BAFTA pentru cel mai bun star în ascensiune.

Charlotte Riley a obținut mai multe roluri importante în filme precum „La răscruce de vânturi”, „The Take” sau „Edge of Tomorrow”.

Citește și: Primele imagini de la botezul Prințului Louis. Kate Middleton radiază de fericire!

Sursă foto: Hepta

Șerban Copoț, mesaj după decesul tatălui: „Prețuiți-vă părinții cât îi aveți aproape”

Șerban Copoț, mesaj după decesul tatălui: „Prețuiți-vă părinții cât îi aveți aproape”