Trei tipuri de masaje perfecte pentru tine

De Dana-Ruxandra Panghe, pe
Masajul rămâne una dintre cele mai căutate metode de relaxare, care are totodată efecte benefice pentru sănătatea ta fizică și mentală. Iată trei tipuri de masaje perfecte pentru tine:

Citește și: 4 produse naturiste care îți întăresc organismul.

Masajul plantar. Acesta este un tip de masaj delicat, cu caracter general, în cadrul căruia tehnicile de masaj suedeze sunt focalizate asupra picioarelor, gleznelor și degetelor de la picioare. Acesta este diferit de reflexoterapie. Are ca efect îmbunătățirea circulației sanguine, relaxarea picioarelor încordate, precum și înlăturarea tensiunii. Așadar, pentru relaxare deplină alege stațiunea Sovata, respectiv Danubius Health Spa Resort și încarcă-ți bateriile.

Masajul antistres. Suferi frecvent de dureri de cap și simți că zona cervicală este blocată, dar nu ai timp suficient pentru un masaj al întregului corp? Această terapie te va ajuta să scapi de durere relaxând umerii, gâtul și scalpul. Verifică unde te poți bucura de acest masaj pe edenspa.ro.

Citește și: 3 terapii pentru un corp relaxat și o minte odihnită.

Back Pain Treatment. Tratamentul cu nămol aromatic și pietre calde pentru ameliorarea durerilor de spate constă într-un complex de proceduri care acționează sinergic – împachetare cu nămol vulcanic aromatic, stimularea ariilor reflexogene plantare corespunzătoare segmentului spate și un masaj terapeutic al zonei dureroase, efectuat cu pietre vulcanice. Află mai multe pe orhideeaspa.ro.

Foto: Shutterstock.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!