Paralizată de la o muşcătură pe gât

De Erika Chivu pe

Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că dragostea doare. Dar pe o femeie din Noua Zeelandă era cât pe ce să o ucidă. Ea a rămas paralizată după o partidă de sex cu iubitul ei.

Femeia care a paralizat din cauza sexului

În focul pasiunii, partenerul de sex a muşcat-o de gât pe femeie, fără să-şi dea seama că acest gest erotic avea să o trimită la spital. La câteva zile după întâlnire, femeia se uita liniştită la televizor, când şi-a dat seama că nu-şi mai simte braţul stâng.

Ajunsă la spital, ghinionista a fost diagnosticată cu accident vascular cerebral, numai că medicii nu puteau găsi nicio cauză. Într-un final, unul din ei a observat o mică vânătaie pe gâtul femeii. Se pare că iubitul alesese prost locul muşcăturii: foarte aproape de o arteră importantă. Mişcarea de „aspiraţie” a creat un mic cheag de sânge, care în timp a ajuns la inimă şi apoi la creier.

Aici, cheagul a ajuns să blocheze vasele de sânge astfel că anumite părţi din creier nu mai primeau suficient sânge oxigenat. Drept urmare, femeii i-a paralizat braţul. Din fericire, tratamentul cu substanţe anticoagulante a dat rezultate, cheagul dispărând într-o săptămână. Dacă nu ar fi fost tratată imediat, femeia ar fi putut suferi alte accidente cerebrale cu consecinţe permanente.

Medicii din Noua Zeelandă au consultat literatura de specialitate ca să vadă dacă mai există vreun caz asemănător. Au ajuns la concluzia că pacienta lor a fost prima femeie din lume care a ajuns la spital din cauza unei muşcături pe gât.

Sexul ucide

N-ar fi prima dată când o partidă de sex are consecinţe grave. Mai multe persoane faimoase nu numai că au ajuns în spital, dar şi-au pierdut şi viaţa din cauza unei astfel de întâlniri.

Nelson Rockefeller a suferit un atac de cord în timpul unei partide de sex cu amanta şi secretara lui, soartă pe care a avut-o şi un preşedinte francez, Felix Faure.

Şi Hugh Heffner, tăticul Playboy era cât pe ce să-şi piardă viaţa din cauza sexului. El a recunoscut într-un interviu că a fost foarte aproape de moarte în timpul unei întâlniri cu patru iepuraşi Playboy, când s-a înecat cu un sex toy.

Alţi ghinionişti au fost ucişi de dorinţa de a face sex în locuri ciudate. Un cuplu a fost cuprins de pasiune în apropierea unei căi ferate pe care o credeau abandonată. Din păcate pentru ei, au fost surprinşi de tren şi ucişi chiar în mijlocul actului sexual. Alţi doi îndrăgostiţi au fost găsiţi morţi pe un trotuar, pe jumătate dezbrăcaţi. Pe acoperişul unei clădiri apropiate, poliţiştii au găsit hainele lor, semn că cei doi au căzut în timpul unei partide de sex.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Lady Gaga şi Bradley Cooper au o relație ascunsă? Ce spune Mel B despre cei doi

Lady Gaga şi Bradley Cooper au o relație ascunsă? Ce spune Mel B despre cei doi