(P) Mic dejun la pahar pentru mai multă energie

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 30 mai 2016, 15:59
Dacă și tu te numeri printre persoanele care sar adesea peste micul dejun, din lipsa timpului, azi avem pentru tine soluția perfectă – micul dejun la pahar, rapid și sănătos.

Importanța micului dejun

Se spune că micul dejun este și cea mai importantă masă a zilei. Acesta ar trebui să conțină alimente cât mai sănătoase, prin urmare și fructe, și legume, pentru ca substanțele nutritive pe care le conțin vegetalele să ne dea energie pe parcursul întregii zile.

Un mic dejun echilibrat, sănătos, nu înseamnă neapărat că necesită și timp lung de preparare. Dacă optezi pentru un mic dejun la pahar, compus din fructe, legume și nuci sau semințe, sucul rezultat va fi unul super nutritiv, excelent pentru prima masă a zilei.

Suc sănătos pentru micul dejun

Cu ajutorul unui storcător de ultimă generație, precum noul storcător Philips prin presare la rece, poți obține rapid până la 90% suc din ingredientele tale preferate, inclusiv din fructele lemnoase. Noi îți recomandăm, de exemplu, sucul de măr, portocală, morcov și migdale.

storcator

  • Merele conțin vitaminele A și C, multe minerale, și sunt excelente pentru digestie, dar și pentru prevenirea diabetului și a bolilor cardiovasculare.
  • Portocalele, dincolo de vitamina C, conțin mulți antioxidanți, care ajută organismul să lupte împotriva bolilor și a îmbătrânirii.
  • Morcovii sunt excelenți pentru vedere, dar și pentru piele și oase, datorită vitaminei A și mineralelor pe care le conțin.
  • Migdalele abundă în vitamina E, fibre și proteine de cea mai bună calitate, ceea ce le recomandă pentru prevenirea anemiei, întărirea memoriei sau îmbunătățirea aspectului pielii.

Să recunoaștem… Poate că nu avem timp pentru mese elaborate la primele ore ale dimineții, dar pentru un suc proaspăt cu siguranță că ne putem face timp! Și nu, un storcător performant nu trebuie îndelung curățat, precum vechile tipuri de storcătoare.

Storcătorul prin presare la rece Philips a fost ingenios conceput pentru ca piesele să fie uşor de detaşat şi curăţat, fără nicio ustensilă de bucătărie. De asemenea, nu are sită, ceea ce înseamnă că se curăţă în mai puţin de un minut, iar funcţia de pre-curăţare este un program special care stoarce şi ultima picătură de suc din storcător, curăţându-l în acelaşi timp.

Healthy Drinks – o aplicație must-have pentru un stil de viață sănătos

Recent, Philips a lansat aplicația Healthy Drinks, disponibilă pentru Android și iOS, care îți va fi de real folos, dacă dorești să îți schimbi stilul de viață și să consumi mai multe sucuri și preparate din fructe și legume proaspete.

De la informații nutriționale pentru băuturile tale preferate, până la detalii despre beneficiile acestora pentru sănătate sau rețete simple, Healty Drinks te va ajuta să-ți atingi obiectivele. Vei găsi chiar și programe de o săptămână, bazate pe obiectivele tale personale, care să-ți îmbunătățească stilul de viață.

Acum ai toate aceste opțiuni într-un singur loc, întotdeauna la îndemână, gata să te ajute. Până și cu lista de cumpărături.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!