(P) Descoperă Imacul’eau – produse pentru igiena intimă bazate pe apă pură din Elveția și extracte din plante

De Unica.ro pe
Igiena intimă este un subiect prea puțin abordat, deși este esențială dacă vrei să te ferești de infecții și alte neplăceri.

O igienă intimă adecvată presupune curățarea zonei intime zi de zi, cu un produs delicat, special conceput pentru acea zonă a corpului. Este interzisă folosirea de săpun sau gel de duș, deoarece aceste produse sunt formulate pentru igiena pielii, iar pielea are un pH diferit de pH-ul vaginului.

Așadar, dacă vrei să te ferești de infecții, este foarte important să folosești produse special concepute pentru igiena intimă, preferabil dermatocosmetice, acestea fiind create de către specialiști.

Imacul’Eau, o gamă revoluționară de produse dedicate igienei intime

Încearcă Imacul’Eau, o gamă revoluționară de produse dedicate igienei intime

Farmaciile Sensiblu împreună cu farmaciști și chimiști din Europa au dezvoltat o gamă de produse de îngrijire intimă, cu formule bazate pe apă pură glaciară din Elveția și extracte din plante. Gelul intim și șervețelele intime Imacul’Eau conțin ingrediente active precum:

  • Extracte din plante: aloe vera (calmează iritațiile, hidratează și catifelează pielea), orhidee (hrănește și calmează pielea) și mușețel (hidratează și calmează pielea);
  • Biecolia – un agent protector ce previne colonizarea bacteriilor și păstrează zona intimă curată;
  • Acid lactic – menține echilibrul pH-ului;
  • Apă de izvor din Elveția, folosită în stare pură, cu efect hidratant și răcoritor.

Gama dermatocosmetică Imacul’Eau conține produse hipoalergenice, testate dermatologic, cu pH fiziologic și fără parabeni!

Profită de oferta Sensiblu

Între 15 iulie și 31 august, ai 25% discount la cele două produse din gama Imacul’Eau, în orice farmacie Sensiblu.

Astfel, în perioada promoției, poți achiziționa gelul intim (200 ml) la prețul de 14,62 lei și șervețelele intime (20 bucăți) la prețul de 7,12 lei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro