(P) Bea ceai Fares și câștigă premii din inima Daciei

De Unica.ro, pe
Leacurile sunt din pământ şi omul înţelept nu se va scârbi de ele -

sunt cuvintele veşnic adevărate ale Ecleziastului.

Oriunde în lume, după ce omul deschide ochii şi intră într-o nouă zi, când se lasă noaptea, când are puţin timp sau chiar când nu are, de este sănătos sau bolnav, de este cerşetor sau împărat, de este copil sau vârstnic, de este leneş sau harnic – oriunde, oricând şi oricine cere un ceai.

„Petalele şi frunzele sunt atinse de apă fierbinte, iar vaporii se îmbrăţişează cu parfumurile lor.

Planta îşi dăruieşte energiile şi se lasă despărţită de esenţele ei.

Intrat organic în trupul nostru, ceaiul pe unii îi desfată, pe alţii îi linişteşte, pe alţii îi stimulează.

În mod sigur, nu există nici o casă în lume fără ceai. După un ceai, oamenii cei dimpreună cu ceaiul iau hotărâri, uneori se despart, adesea se unesc şi de obicei nu se uită.

Ceaiul este cel mai vechi leac din lume.

Medicamentele au o glorie trecătoare.

Ceaiul este veşnic tânăr.

Ceaiul se simte important şi stă la masă atât în coliba săracului, cât şi în palatul regilor.

Ceaiul nu a făcut niciodată vreun rău cuiva. Iar binele lui îl putem mărturisi fiecare”. Răzvan Codrescu

În perioada 7 noiembrie – 11 decembrie, Fares, liderul pe piața ceaiurilor și a remediilor din plante medicinale din România, și-a propus să-i aduca ceaiului locul binemeritat în viața noastră, dorind să afle câte căni de ceai beau românii și care sunt sortimentele cele mai îndragite de aceștia.

Intră pe www.fares.ro, încarcă o poză cu ceaiul băut și povestea lui și poți câștiga săptămânal unul dintre cele 5.000 de premii sau una dintre cele 3 excursii la Orăștie.

Fiecare cană de ceai înscrisă îți oferă o șansă de câștig. Colecționează cele 5 căni de ceai personalizate și bucură-te de propriul set de căni Fares.

Haideți să creăm în online cel mai mare numar de căni de ceai Fares băute și să ajutăm ceaiul să-și câștige locul său binemeritat!

ceai Fares

Despre Laboratoarele Fares Bio Vital:

De mai bine de 8 decenii, Fares păstrează tradiția preparării ceaiurilor din plante. Povestea Fares începe de pe timpurile strămoșilor daci, apoi a renăscut în 1929 la poalele Sarmisegetuzei, prin munca farmacistului Andrei Farago, pionierul fitoterapiei românești.

În prezent, Fares este lider pe piața ceaiurilor și a remediilor din plante medicinale din România, datorită respectului pentru tradiție și pasiunii cu care întreaga echipă de specialiști descoperă moduri noi de a folosi plantele în slujba sănătăţii oamenilor, aducând ceaiuri pentru bucurie dar și pentru sanatate.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!