A început Muscle Maker Mania!!!

De Unica.ro, pe

Sâmbătă, 26 februarie, Muscle Maker Sports Center declanşează seria de evenimente MUSCLE MAKER MANIA (Fat Burning Day), la Hotelul Golden Tulip Times…
… din Bucureşti, de la 10.00 la 19.00.

După 12 ore de fitness, unde vor participa şi vedete din sport şi show biz, seara se va încheia cu lansarea platformei online de socializare Muscle Maker Society, la After… Burny Party. Recital incendiar cu FLY DJ’S şi Jimmy Dub.

Cei care doresc să capete condiţia fizică la care au visat şi să fie vedetele serii la After… Burny Party pot participa la disciplinele de mai jos. Biletele (Pass-uri) se pot procura de la Recepţia Hoteluiui Golden Tulip Times (Blvd. Decebal, Nr. 19) la preţul de 35 de lei, pentru fiecare oră de antrenament. Păstrează cuponul şi ai intrare liberă la After… Burny Party, de la 21.00 !

Vino să arzi calorii, alături de: Corina Ungureanu – campioană mondială la gimnastică, Monica Iagăr – dublă campioană mondială la atletism, Irina Deleanu – campioană europeană gimnastică ritmică, Ciprian Sora – campion mondial thai-box, multiplu campion la Local Kombat, vedete tv, show biz şi lifestyle: Ilinca Vandici, Nicoleta Vescan, Adina Buzatu şi mulţi alţii.

Vino să te antrenezi cu cei mai buni instructori Muscle Maker
:

Power Pump by Alexandru Dinescu, Instructor Muscle Maker (10.00 – 11.00)
Echipamentele sunt pregatite şi vă invităm la o şedinţă de Power Pump – un sistem de „înregimentare” care îmbină elementele fitnessului clasic, de tip bodybuilding (anaerob), adăugându-i componentele activităţii de tip aerob, într-o manieră declanşatoare şi incandescentă. Această disciplină asigură o combustie intensă a grăsimilor din organism prin activarea şi tonifierea tuturor grupelor de muşchi. Uitaţi de efort! Power Pump înseamnă în primul rând să te simţi bine, să te mişti în ritmul muzicii, iar la final să ai un corp reîmprospătat şi fortifiat. Pushing the envelope!

Urban Warrior by Vali Florea, Instructor Muscle Maker (11.30 – 12.30)
O combinaţie atractivă între aerobic, tae-bo, karate, box, dans hip-hop şi antrenament cu greutăţi, care are ca scop principal câştigarea formei fizice, mentale şi spirituale peste nivelul imediat. Acest „hibrid” îmbunătăţeşte echilibrul, coordonarea, mobilitatea, întăreşte musculatura şi chiar sistemul osos. Cine acceptă provocarea în lupta cu kilogramele în plus, la Urban Warrior, by Muscle Maker? Safe angle fighting!

Functional Training by Iulian Budescu, Instructor Muscle Maker (13.00 – 14.00)
Această disciplină foloseşte cel mai performant echipament de fitness: corpul uman! Eliminând aproape în totalitate elementele auxiliare, Functional Trainingul antreneaza toate grupele de muşchi din corpul uman pentru a-l menţine în cea mai bună formă. Rock-up your body!

Yogilates by Marga Bălan, Instructor Muscle Maker (15.00 – 16.00)
O nouă metodă de antrenament care îmbină elemente din Yoga şi Pilates, fiind un sistem unic de antrenament care vrea să înglobeze atât remodelarea corporală, cât şi dezvoltarea şi redobândirea calităţilor posturale. Vă aşteptăm la o şedinţă relaxantă de Yogilates! Define yourself!

Bodylastics Tone by Eliza Luca, Instructor Muscle Maker (16.30 – 17.30)
Este un program nou, în care se realizează un complex de exerciţii pentru slăbit, cu scopul de a solicita şi tonifia toate grupele musculare, utilizând pe lângă mişcarea fizică, coarda elastică şi flexi-barul. Obiectivul este nu numai de a scăpa de kilogramele în plus, ci şi de a avea un corp frumos conturat. Vă invităm la Bodylastics! Tension Provides Flexibilitity!

Equinox Dancing by Melinda Fekete feat. Raftud Jackson, Instructori Muscle Maker (18.00 – 19.00)
Equinox este o nouă disciplină ce îmbină utilul cu plăcutul. Ştim cu toţii că dansul este o metodă de a slăbi foarte eficientă, iar fiecaruia îi place să danseze fie în public, fie în intimitatea sa. Atunci de ce să nu dansăm, să nu slăbim, să ne tonifiem corpul şi în acelasi timp să învăţăm diferite stiluri de dans începând de la hiphop, rnb şi terminând cu stiluri de dans incendiare pe ritmuri latino, indian punjab. Exhaust your own rhythm…

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro