Mameloanele de silicon în alăptare

De Unica.ro pe

Mameloanele de silicon disponibile în farmacii pot ajuta mamele atât în pregătirea sânilor pentru alăptat, cât şi în continuarea alăptatului fără a suferi de durerile…
… provocate de fisuri (ragade).  

Pentru multe mămici, alăptarea este una dintre cele mai frumoase experienţe trăite vreodată. Însă atunci când alăptatul devine dureros şi dificil, mameloanele de silicon pentru alăptat pot constitui soluţia salvatoare.

Chiar dacă în primele zile după naştere proaspetele mame pot întâmpina dificultăţi la alăptare, cauzate de canale galactofore blocate, mameloane ombilicate sau crăpături la nivelul mamelonului, ele nu trebuie să se descurajeze şi să renunţe la alăptat. Dacă eşti proaspătă mămică, trebuie să ştii că există numeroase produse care pot veni în sprijinul tău şi al copilului.

Pentru că este un lucru esenţial în dezvoltarea optimă a copilului tău, este bine să te pregăteşti pentru alăptat încă din timpul sarcinii. Astăzi farmaciile pun la dispoziţia proaspetelor mămici mai multe modele de mameloane de silicon, atât formatoare ce presează blând areolele, pregătind mameloanele plate sau ombilicate pentru alăptare, cât şi apărători pentru sâni care deja prezintă ragade în urma alăptatului.

Mameloanele de silicon se folosesc cu succes în alăptare de mamele care vor să continue să ofere ce e mai bun copilului lor.

Citeşte continuarea articolului Mameloanele de silicon în alaptare pe copilul.ro

Mameloanele de silicon în alăptare

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro