Interviu Ligia Pop: „Şi românii merită să trăiască sănătos”

De Unica.ro pe

Ligia Pop are 33 de ani, a studiat şi a predat pianul, a trăit şi s-a căsătorit în America, dar s-a întors la Mediaş, ca raw food chef.
Dacă ideea de a mânca hrană exclusiv vegană şi nepreparată termic – pe scurt, «row vegan food» – ţi se pare prea radicală, este deajuns s-o priveşti pe Ligia Pop ca să-ţi spui că aceasta trebuie să fie calea spre sănătate şi tinereţe îndelungată.

Aflată în pragul celui de-al treilea trimestru de sarcină, Ligia nu suferă de picioare umflate, pete pe faţă sau multe kilograme în plus. În Statele Unite a fost profesoară de pian, cu elevi de la 3 la 85 de ani. Metoda: liberă.

I-a oferit fiecăruia posibilitatea să studieze în felul care i se potrivea, în ritmul care i se potrivea, astfel încât studiul muzicii să rămână o bucurie.

Peste ocean a chemat-o… dragostea. Soţul Ligiei, Raoul Pop, deşi are mai degrabă o alură şi un rafinament britanic, a trăit mulţi ani în America, dar acum, când stăm de vorbă, ajungem împreună la formularea: «Societatea americană funcţionează foarte bine, dar e de plastic».

Simţeau că ceva lipseşte şi acel ceva era acasă, în România.

Citeşte şi mai multe lucruri interesante pe avantaje.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO