Ela Crăciun îți dezvăluie secretul unui somn liniștit pentru bebelușul tău

De Dana-Ruxandra Panghe pe

Vedeta Ela Crăciun, mamă a trei copii, îți dezvăluie, cu ajutorul sfaturilor unui specialist celebru, cum să îi creezi bebelușului tău o rutină ideală pentru bebelușul tău.

Ești proaspăt mămică și deja nu mai faci diferența între zi și noapte? Bebelușul tău ți-a acaparat toată atenția, iar timpul pentru somn pare a fi o simplă amintire care îți provoacă nostalgie? În realitate, atât somnul, cât și colicii depind de câteva elemente foarte simplu de aplicat: tipul de biberon si suzetă folosit, laptele și orele de alăptare pe care tot mamele trebuie să le impună. 

Resemnarea aceasta a mamelor le împiedică să se gândească și la varianta în care ar putea exista o soluție pentru nopțile nedormite. Eu sunt mamă pentru a treia oară și bebelușul meu a dormit încă de la o lună opt ore pe noapte. El este fericit, se trezește cu zâmbetul pe buze și a luat fără probleme în greutate“, confirmă Ela Crăciun, prezentoarea emisiunii „Numai de Bine“, care o aduce în premieră în România pe Adriana Bachmann, un celebru specialist în setarea programului bebelușilor.

Bebe doarme toată noaptea

Adriana va veni în România pe 19,20 și 21 martie pentru a susține un workshop dedicat mamelor care vor să învețe cum pot seta o rutină pentru bebelușii lor. În cadrul unui eveniment-maraton de trei zile, specialistul va învăța mamele și femeile însărcinate cum pot seta încă din primele luni de viață obiceiuri sănătoase pentru copiii lor. Cele mai importante aspecte ale cursului susținut de Adriana Bachmann sunt legate de somnul și alimentația celor mici, care sunt pilonii de bază în creșterea unui copil sănătos și fericit.  Locurile sunt limitate la 30 pentru fiecare zi de curs, iar înscrierile la curs se pot face direct pe https://curs.elacraciun.ro

La finalul celor patru ore de curs, mamele vor pleca cu un ghid care le va permite să folosească tehnicile specialistului pentru a crea noua rutină a celor mici. Ele vor primi și un kit al mamei în valoare de 300 de lei, care conține un biberon, o păturică pentru înfășat și o suzetă special pentru reducerea colicilor bebelușului.

Adriana Bachmann este o româncă stabilită în SUA în urmă cu 27 de ani a devenit consultantul preferat al mamelor de peste ocean. Cu un program riguros pe care îl implementează timp de 8 saptamâni, românca reușește să redea liniștea și somnul întregii familii. Bebelușii asistați de Adriana cresc armonios, au obiceiuri de masă sănătoase și sunt psihic echilibrați. Potrivit Adrianei, obiceiurile de somn și de alimentație din adolescență pornesc chiar din primele luni de viață. Prin urmare, adulții fericiți trebuie să fie, mai întâi, bebeluși liniștiți.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro