Cum să ai braţe puternice cu Richmond Bachia – Top 3 serii de exerciţii de tonifiere

De Diana Zagrean, pe

Ziua doi a programului de slăbit de sărbători cu Richmond Bachia şi echipa Fitness Scandinavia continuă cu trei serii de exerciţii pentru braţe, piept şi umeri, cu accent pe muşchii biceps şi triceps.
Antrenorii de la Fitness Scandinavia ne vor arăta astăzi cum să tonifiem partea superioară a corpului.
Cele trei serii de exerciţii propuse de Alex Valah, master trainer la Fitness Scandinavia ţintesc muşchii de pe piept, braţe şi umeri, cu accent pe pectorali, triceps şi biceps.
Citeşte şi despre cum să ai un abdomen de fier şi să dai jos burta cu Richmond Bachia.
Primul exerciţiu pentru braţe este, de fapt, o combinaţie de antrenamente de fitness pentru partea superioară a corpului, dar şi pentru coapse şi fese.
Astfel, antrenamentul propus de colegii lui Richmond Bachia utilizează o minge de fitness şi mai multe grupe de muşchi.
Cel de-al doilea exerciţiu din antrenamentul pentru braţe constă în menţinerea unei poziţii de flotări, combinat cu ridicarea de greutăţi. Exerciţiul stimulează arderile şi tonifierea tuturor muşchilor braţelor, dar ajută şi la modelarea abdomenului şi a feselor.
Cel de-al treilea exerciţiu de astăzi include şi folosirea stepper-ului şi ajută la tonifierea tricepşilor şi a muşchilor picioarelor şi feselor.

Împreună cu o dietă echilibrată, aceste serii de exerciţii te vor ajuta să slăbeşti sau să te menţii de sărbători.
Citeşte şi mâine blogul de fitness Unica.ro: Fii in forma maxima de sarbatori şi învaţă noi exerciţii de la antrenorii Fitness Scandinavia.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!