Cu Trussa, e mai ușor ca oricând să scapi de griji

De Unica.ro pe
Îți place să te bucuri de cele mai frumoase locuri în vacanțele tale, așa că ți le planifici din timp, pentru a te asigura că ce e mai bun rămâne pus deoparte pentru tine. Îți programezi câte o ședință la salon, pentru că vrei să-ți răsfeți părul cu tratamente specializate, să arăți și să te simți impecabil. De ce nu ai fi la fel de atentă și la sănătatea ta reproductivă?

Folosește kit-ul Trussa, format din test de sarcină și test de ovulație, și scapi de griji.

Cele două teste Trussa – de sarcină și de ovulație – sunt o modalitate ușoară și rapidă de a-ți planifica și organiza viața. Pentru a le folosi, nu ai nevoie de recipiente suplimentare, au o precizie de peste 99% și afli în câteva minute rezultatul. Cu ajutorul lor treci de la incertitudini la siguranțe. Nu te vei mai întreba „dacă”, ci „când”. Pentru că vei fi pregătită.

Testul de sarcină Trussa este ușor de folosit. Nu ai nevoie de recipient de colectare – e nevoie doar să urinezi timp de 3 secunde pe vârful absorbant al testului. Apoi, este și foarte rapid: rezultatul poate fi citit după doar 5 minute. Testul are o precizie de 99,9%, inclusiv pentru o sarcina în faza sa incipientă. Așadar, gata cu metodele complicate care-ți răstoarnă baia cu susul în jos și cu aștepările îndelungate care te țin ca pe ghimpi.

Testul de ovuliație Trussa este la fel de ușor de folosit. Pachetul conține cinci teste de tip stilou, pentru care nu ai nevoie de recipient de colectare. Cu o precizie de 99%, vei afla când ești în perioada ta fertilă și când ovarele tale eliberează ovulul pentru a rămâne însărcinată. Astfel, nimic nu te va mai lua prin surprindere, vei avea controlul în propriile mâini.

Cere în farmacia ta testul de sarcină și testul de ovulație Trussa. Kit-ul femeii contemporane de la Trussa îți redă puterea. Știind ritmul în care funcționează corpul tău, vei fi liberă să iei cele mai bune decizii pentru tine.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro