Buze senzuale cu balsamuri naturale, perfecte pentru iarna

De Madalina Racorean, pe

Buzele au nevoie de îngrijire specială, mai ales acum, în anotimpul friguros.
Balsamul hrănitor din ingrediente organice este potrivit pentru hidratarea și rasfățul buzelor tale când gerul și vântul se vor arăta ca cei mai aprigi dușmani. Pașii sunt simpli- gomajul și aplicarea unui lipbalm din ingrediente 100% naturale, pentru ca zâmbetul tău să fie cu adevărat seducător.

Gomajul este metoda prin care te vei bucura de buze foarte senzuale. Poți prepara acasă, dintr-o linguriță de miere și o linguriță de zahăr, masca ideală pentru exfoliere. Cel mai bine este să aplici acest gomaj imediat după baie, când buzele sunt moi.

Un alt remediu natural este gomajul cu ulei de migdale sau ulei din sâmburi de struguri și o linguriță de zahăr. Îl aplici pe buze, apoi îl îndepărtezi ușor, cu ajutorul unui prosop.

5 balsamuri de buze cu ingrediente 100% naturale

Lip Doctor de la Jovis este un balsam-tratament foarte intens și reparator, care va vindeca cele mai uscate, crăpate și dureroase buze. Conține unt de cacao, unt de shea, ceară de albine, ulei de ricin și ulei de cătină. Poate fi salvarea ta când vântul și gerul îți vor afecta sănătatea și frumusețea buzelor.

Cafe au Citron, un lipbalm fără conservanți, coloranți sau parfum sintetic, cu unt de shea din abundență, cu ulei esențial de lămâie, vitamina E și antioxidanți naturali, la care fabricanții au mai adăugat ulei de migdale, ulei din sâmburi de struguri, precum și glicerină vegetală. O rețetă care va da buzelor tale hidratare și suplețe.

Balsamul de buze Milla se distinge printr-o aromă exotică de vanilie și cocos. Este 100% natural, excelent în regenerarea și hidratatea optimă a buzelor. Ceea ce îl face special este uleiul din germeni de grâu, precum și ceara de Carnauba, un ingredient foarte eficient, obținut din frunzele palmierului Copernica Cerifera din Brazilia, utilizat des în cosmetica organică.

Balsamul de buze SabioCosmetics Citrus conține uleiuri esențiale de mandarină verde și grapefruit. Oferă hidratare intensă, datorită untului de cacao și a untului de cocos. Vei remarca mai ales culoarea pastelată și aroma fresh, ce oferă doza de prospețime buzelor tale în orice moment al zilei.

Balsamul de buze Crabtree&Evelyn Jojoba Oil este minunat pentru îngrijirea buzelor în anotimpul friguros. Conține ulei de jojoba, un elixir al frumuseții folosit în cosmetică încă din antichitate, dar și unt de cacao și unt de shea.
www.ecotrend.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!