Apa plată cu lămâie, secretul stării tale de bine

De Andreea Catrina, pe

Credeai că numai fotomodelele beau apă plată cu lămâie? Ei bine, află că ar trebui să faci şi tu acest lucru. Iar cel mai indicat moment al zilei pentru a consuma apă plată cu lămâie este dimineaţa, pe stomacul gol. Iată câte beneficii poate avea acest obicei…
Îţi ajută digestia

Mai ales dacă apa este călduţă. Dacă nu o poţi bea aşa poţi să adaugi lămâie unui ceai cald, de fructe. Atenţie însă, pentru rezultate optime, evită să adaugi zahăr sau îndulcitori. Dacă îţi vei face un obicei din consumul unui pahar de apă călduţă cu lămâie, dimineaţa pe stomacul gol, îţi poţi lua adio de la balonări, arsuri la stomac sau alte probleme digestive, neplăcute.

Îţi întăreşte sistemul imunitar

Datorită faptului că lămâia conţine o cantitate mare de vitamina C, apa cu lămâie este un real ajutor pentru întărirea sistemului imunitar. Astfel, vei fi mult mai protejată în faţa bolilor.

Este un bun detoxifiant

Apa cu lămâie este cel mai bun diuretic posibil şi te ajută să scapi de toxinele acumulate în organism. De asemenea, sucul de lămâie stimulează şi funcţiile hepatice, deci te vei simţi mult mai bine.

Vei avea o piele mai frumoasă

Pielea are nevoie de hidratare pentru a arăta bine. Dacă pe lângă hidratare mai adaugi şi beneficiile lămâii, atunci cu siguranţă că vei observa o îmbunătăţire rapidă a aspectului pielii tale.

Vei scăpa de problemele tenului

Datorită cantităţii mari de vitamina C din lămâie, tenul tău va simţi diferenţa – vei scăpa de pete, de micile probleme cauzate de coşuri şi vei preîntâmpina apariţia ridurilor.

Te vei bucura de mai multă energie

Mineralele şi vitaminele din apa plată cu lămâie te vor ajuta să te simţi mai activă, să ai mai multă poftă de viaţă şi, desigur, să te bucuri mai mult de oamenii şi lucrurile din jurul tău.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!