Always lansează programul „5 Zile Fără Griji”

De Unica.ro pe
Always lansează programul „5 Zile Fără Griji”, un material amplu, redactat de experți Always și specialiști cu renume, despre alegerile corecte care ne pot face viața mai ușoară, mai liniștită, în zilele delicate.

Acesta poate fi descărcat și răsfoit cu ușurință pe pagina de Facebook NoiFetele.

Dacă anul trecut Always lansa „Ghidul femeii active”, adresând o serie de prejudecăți, mituri și capcane psihologice, încercând să informeze cât mai corect și mai complet femeile cu privire la sănătatea și feminitatea lor, anul acesta încearcă ceva nou; vine încă o dată în întâmpinarea femeilor prin acest program, un ansamblu de activități și experiențe care să le încurajeze starea de sănătate, frumusețea și buna dispoziție în zilele delicate. De la nutriție, la dezvoltare personală, de la igienă intimă la îngrijirea pielii, programul enumeră cele mai potrivite recomandări și cele mai eficiente strategii pentru cafemeile să se simtă cu adevărat bine în zilele delicate. Sigur că programul poate fi replicat cu ușurință și în zilele obișnuite pentru că – nu-i așa? – oricând putem face alegeri corecte care să ne facă viața mai ușoară și mai frumoasă.

La redactarea programului au contribuit Oana Cuzino, ambasadorul campaniei, Mihaela Bilic, medic dermatolog, Laura Cosoi, artistă, Alis Anagnostakis, coach și trainer, Dana Paraschiv, medic ginecolog, Daniela Iliescu, fitness trainer, și Alina Cașcaval, medic dermatolog.

Te invităm să răsfoiești programul Always „5 Zile Fără Griji” și să te bucuri cu adevărat de fiecare zi din viața ta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro