Alege să te bucuri de 5 zile fără griji

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 10 martie 2015, 16:57

Alegerile pe care le faci te construiesc și, mai târziu, te definesc ca om. Chiar și cele mai mici și mai neînsemnate decizii pe care le iei devin importante atunci când privești în urmă, în special când e vorba de sănătatea și confortul tău fizic și mental. Și, atunci, e deosebit de important să fii bine și corect informată pentru a face alegerile conștient și responsabil. Pentru tine, Always pune la dispoziție broșura „5 Zile Fără Griji”, un ansamblu de activități și experiențe care să îți încurajeze starea de sănătate, frumusețea și buna dispoziție în zilele delicate. De la nutriție, la dezvoltare personală, de la igienă intimă la îngrijirea pielii, Always a căutat cele mai potrivite recomandări și cele mai eficiente strategii pentru ca tu să te simți cu adevărat bine în zilele delicate.

Oana Cuzino: „Am încercat, alături de specialiști și experți Always, să te informăm cât mai corect și mai complet cu privire la sănătatea și feminitatea ta, să te ajutăm să te pui în valoare în fiecare zi. Suntem norocoase să putem avea la dispoziție mijloace eficiente de protecție de la Always, create special pentru ca noi, femeile, să ne bucurăm de tot confortul și siguranța. ”

„Zilele delicate nu trebuie să fie o problemă pentru tine.”, spune medicul ginecolog Dana Paraschiv. „Dacă respecți câteva reguli de igienă, îți menții un ritm activ și ai o dietă echilibrată, nu te vei simți nicicum diferit în aceste zile. E important să alegi și un absorbant potrivit fluxului tău menstrual. Dacă alegi să folosești Alway Ultra, poți fi sigură că vei fi protejată împotriva incidentelor neplăcute și că nu va fi nevoie să pui vată peste absorbant. Pentru că Always Ultra, folosit singur, fără vată deasupra, îți oferă o protecție de până la 5 ori mai bună.” Trebuie să știi că absorbantul Always este construit astfel încât să funcționeze singur. Este demonstrat științific faptul că, punând vată peste absorbant acoperi centrul acestuia, împiedicând fluidul să pătrundă în zona absorbantă, acolo unde lichidul se tranformă în gel. Dana Paraschiv ne mai spune că „absorbantele mențin sângele în interior și reduc astfel contactul prelungit cu pielea și riscul de apariție a iritațiilor sau chiar a complicațiilor infecțioase ale tractului reproductiv.”

Știai că, în zilele delicate, este recomandat să eviți tratamentele cosmetice agresive, cum ar fi epilatul cu ceară, microdermabraziunea, pensatul, tratamentele cu laser, tratamentele faciale, pentru că vei simți mai multă durere decât de obicei, iar pielea ta ar putea avea reacții nedorite?

oana cuzino

Află care sunt strategiile optime de îngrijire a pielii în zilele delicate, răsfoind broșura Always „5 Zile Fără Griji”, disponibilă pe pagina de Facebook NoiFetele!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!