Zece semne că un bărbat este bun la pat

De Stela Moisescu pe

6. Vine cu propuneri despre cum să vă petreceţi timpul liber

Fereşte-te de bărbaţii care spun „facem ce vrei tu”. Daca va fi la fel de inventiv şi productiv în pat, lăsând totul la latitudinea ta, te va plictisi imediat.

Dacă are iniţiativă atunci cînd vă faceţi planuri de weekend, te va incita şi în pat cu propunerile sale.

7. Nu te flatează

Complimentele şi remarcile pozitive la adresa ta, chiar de la prima întâlnire sunt de prost gust, mai ales dacă ele se referă la atuurile tale fizice. Cel mai probabil, vrea să intre în patul tău cât mai rapid. Un bărbat atât de grăbit se bazează doar pe instinctele sale în pat, aşa că plăcerea ta va fi pe un plan îndepărtat pentru el.  

În schimb, consideră un semn bun faptul că îţi arată că te consideră atrăgătoare prin gesturi, dar fără să forţeze nota.

8. Îţi copiază gesturile şi poziţia corpului

Specialiştii susţin că dacă aveţi aceeaşi postură şi mişcări când sunteţi împreună, iar el tinde să îţi imite limbajul non-verbal, în pat vor ieşi scântei, pentru că vă potriviţi şi vă atrageţi într-un mod irezistibil. Totodată, şi tu poţi conştientiza că îl imiţi pe el, semn la fel de bun!

9. Caracterul său

De multe ori caracterul unei persoane îţi spune şi ce fel de om este în pat. Dacă este grijuliu şi atent cu tine în timpul primei întâlniri, şanse mari sunt să aibă acelaşi comportament în timpul sexului.

10. Gesticulează în timp ce vorbeşte

Un bărbat bun la pat tinde să vorbească folosindu-şi mâinile. Motivul este lesne de înţeles. El simte nevoie să gesticuleze când vorbeşte despre ceva interesant, iar în timpul sexului, cu siguranţă nu îşi va lua mâinile de pe tine.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2