Zece semne că un bărbat este bun la pat

De Stela Moisescu pe

Îţi poţi da seama chiar de la prima întâlnire dacă un bărbat este bun la pat. Orice vorbă, gest sau activitate îţi poate oferi indicii picante despre cum se va descurca în aşternuturi.

Iată zece semne că este bun la pat!

1. Felul în care abordează subiecte într-o conversaţie

Specialistul Howard Schiffer consideră că bărbaţii care trec repede de la un subiect la altul într-o conversaţie stau prost cu atenţia şi nici în pat nu se vor descurca prea grozav. Fii pe fază şi dacă redeschide un subiect pe care tu deja i-ai dat de înţeles că nu vrei să-l discuţi.

Este un semn bun dacă îţi oferă mai multe detalii despre un subiect sau face o anumită paranteză, dar nu uită să se întoarcă de unde a plecat. Înseamnă că este un partener de cursă lungă şi nu se va da în lături de la o partidă de sex lungă şi pasională.

Totodată, fii optimistă şi dacă îşi susţine ferm şi politicos opiniile, fără să inventeze scuze, să se contrazică doar ca să pară că este în permanenţă de acord cu ceea ce spui tu.

2. Vă potriviţi pe ringul de dans

Nu contează doar ca bărbatul respectiv să danseze pe ritm, ci şi ca voi doi să vă potriviţi pe ringul de dans. Dacă dansaţi de parcă aţi avea deja o coregrafie învăţată, înseamnă că mişcările voastre se potrivesc şi se completează… şi în pat!

3. Sărutul lui este ameţitor

În viziunea specialiştilor, sărutul este o activitate care oglindeşte cum va fi sexul între doi parteneri. Dacă te potriveşti în pat cu el, felul în care te sărută ar trebui să îţi provoace fiori în tot corpul. Şimţi cum inima îţi bate cu putere, ai un gol în stomac, te încordezi de plăcere şi te pierzi în braţele lui? Atunci sărutul cu el este doar începutul.

Tehnica în care sărută spune multe şi despre tehnica lui de a face sex. Este un semn bun dacă în timpul sărutului îşi foloseşte tot corpul: îşi trece mâinile prin părul tău, te trage mai aproape de el şi geme uşor. Totodată, dacă alternează săruturile fine cu cele pasionale, astfel încât să vrei tot mai mult, fii sigură că vor ieşi artificii în timpul sexului.

4. Nu se laudă cu experienţele sale sexuale

Un bărbat care îţi spune cu câte femei a făcut sex şi îţi enumeră cele mai intense experienţe ale sale încearcă să salveze de pe acum, prin vorbe, impresia proastă pe care ţi-o va lăsa în pat.

Dacă te-a sărutat deja sau te-a invitat la el acasă fără să pomenească nimic despre cât de satisfăcute au fost partenerele sale din trecut, atunci vrea să îţi arate, nu să îţi spună, cum este în pat. Iar ceea ce va urma să vezi, cel mai sigur, te va surprinde în mod plăcut!

5. Se uită în ochii tăi cel puţin trei secunde şi repetă mişcarea

Un bărbat fără încredere în sine nu va excela în pat, pentru că nu va prelua controlul, nu va fi spontan şi nici dispus să încerce lucruri noi. Îi poţi testa foarte uşor încrederea în sine prin felul în care se uită la tine. Dacă stabileşte mereu un contact vizual şi zâmbeşte înseamnă că este un tip relaxat, care tratează sexul cu dezinvoltură.

Aici şi intuiţia ta este foarte importantă. Dacă simţi că privirea lui te topeşte, înseamnă că te vei lăsa pe mâinile lui în pat, iar un bărbat care te faci să uiţi de orice când eşti cu el, este, în mod evident, bun la pat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2