6 vedete care au sărit din relaţie în relaţie

De Stela Moisescu, pe

Unele vedete declară că nu au timp pentru o viaţă personală. Nu şi următoarele dive, care, în ciuda succesului de care se bucură în plan profesional, au avut timp să lege…
… poveşti de iubire pline de savoare, şi nu puţine la număr!

Iată care sunt vedete de sex feminin, care s-au iubit cu cel puţin cinci bărbaţi. În ultima pagină a articolului te invit să descoperi trei vedete tinere, care au strâns deja în palmaresul lor mai multe relaţii controversate.

Mihaela Rădulescu

Nu e de mirare că Mihaela Rădulescu se poate lăuda cu cinci poveşti de iubire. Este o femeie atrăgătoare, puternică, cu un statut profesional care poate intimida mulţi bărbaţi. Vedeta de televiziune a fost măritată la începutul anilor 1990 cu Bogdan Rădulescu, pe când avea doar 18 ani. Vârsta ei şi-a spus cuvântul, iar căsnicia s-a încheiat după aproximativ jumătate de an.

Mai târziu a început o relaţie cu Dan Chişu, care a durat patru ani. Căsătoria cu Ştefan Bănică Jr a fost însă cea mai mediatizată relaţie a ei de până atunci. După ce şi-au spus adio, Mihaela se îndrăgosteşte de afaceristul Elan Schwarzenberg şi nu ezită să păşească la altar pentru a treia oară. Cu el are, după cum spune ea, cea mai complexă căsnicie, dar care se sfârşeşte şi ea după 10 ani.

După multe zvonuri în presă, Mihaela recunoaşte în sfârşit relaţia cu un bărbat mai tânăr decât ea, prezentatorul tv, Dani Oţil. În prezent diva are o relaţie serioasă cu el, dar… la distanţă.

6 vedete care au sărit din relaţie în relaţie

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!