15 tipuri de sex preferate de femei

De Stela Moisescu, pe

Bărbaţii se gândesc mai des decât femeile la sex, dar noi vorbim mai mult despre el. Ne place să îl analizăm, aşa că nici nu-i de mirare că putem indentifica…
15 tipuri de sex pe care pur şi simplu le adorăm.

1. Sexul de despărţireAi fi putut avea o verighetă pe deget şi o viaţă minunată cu el, dar lucrurile au luat o întorsătură tragică. De ce să nu profitaţi o ultimă dată de faptul că în pat nu existau divergenţe?

2. Sexul de împăcare

Aţi ţipat, v-aţi contrazis, v-aţi aruncat vorbe grele, iar acum vă aruncaţi hainele de pe voi şi pe voi pe pat. Canalizaţi adrenalina din timpul conflictului într-un scop mult mai productive acum.

3. Sexul de mulţumire

Ţi-a cumpărat flori pentru prima data după 3 luni de relaţie sau a mers cu tine la cinema să vedeţi o comedie romantică. Pentru un bărbat cea mai bună răsplată e „cea în natură”, după cum ar spune ei. Iar ţie nu îţi displace ideea…

4. Sexul antistres

Nu le înţelegi pe cele care au nevoie de relaxare totală pentru a se simţi sexy. Tu consideri sexul un medicament pe care abia aştepţi să ţi-l administrezi după o zi stresantă la muncă.

5. Sexul sălbatic

Atunci când nici măcar nu vă obosiţi să vă dezbrăcaţi complet, poziţiile nu mai arată ca în catalog, iar după remarci că ai căpătat şi un semn de bună purtare… înseamnă că ai avut cea mai tare partidă de sex din viaţa ta!

6. Sexul de-o noapte

Să faci sex ca şi cum n-ar mai fi ziua de mâine se poate dovedi a fi extreme de eliberator. Aşa că o aventură de noapte trebuie bifată măcar o dată.

7. Sexul lent

Uneori mai încet înseamnă senzaţii mult mai intense. Un ritm lent şi o bună încordare a muşchilor PC îţi pot dărui cel mai lung orgasm pe care l-ai avut vreodată.

8. Sexul de dimineaţă

Ziua bună se cunoaşte de dimineaţă, mai ales dacă în loc de sărutul fugitiv, vă puneţi ceasul să sune mai devreme şi daţi startul unui sărut… mai lung şi mai elaborat.

9. Sexul pe fugă

Eşti aşa de înfierbântată încât nu îţi mai pasă că momentul nu este ideal pentru că în 15 minute trebuie să ieşi pe uşă. Tu vrei să îl ai pe iubitul tău atunci şi acolo!

10. Sexul din toiul nopţii

Te-ai trezit cu chef de acţiune doar că în toiul nopţii? Trezeşte-i şi lui cheful de tine! La fel de incitant este şi să fi tu cea trezită în plină noapte.

11. Sexul în public

Frica de a nu fi prinsă este un afrodisiac extreme de puternic. Aşa că puţin risc poate avea beneficii multiple asupra vieţii voastre sexuale.

12. Sexul cu fostul iubit

V-aţi revăzut după mai mult timp şi nici nu mai ştii exact de ce v-aţi despărţit. Îi propui să fiţi prieteni, dar lucrurile scapă puţin de sub control. Măcar ştii ce v-a ţinut împreună atâta timp.

13. Sexul leneş

Nu ai chef să îţi pui imaginaţia la contribuţie, nici să te pui în vreo poziţie complicată. Vrei pur şi simplu să stai pe spate şi să ţinteşti orgasmul.

14. Sexul trofeu

Îl faci cu acel bărbat după care eşti topită de atâta timp sau cu vreo cucerire neaşteptată, eventual un tip mai tânăr decât tine cu câţiva ani.

15. Sexul virtual

Atunci când distanţa reprezintă o problemă, tehnologia poate ajuta. Plus că nu mai trebuie să îţi pese cum arăţi în timp ce urci pe culmile plăcerii.

Foto:
Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!