10 tipuri de bărbaţi ce trebuie evitaţi

De Stela Moisescu, pe

Bărbaţii de mai jos promit să îţi facă speranţe deşarte şi, într-un final, să îţi frângă inima. Ei ştiu cum să te facă să crezi că nu meriţi mai mult şi că este important să…
… depui orice efort pentru bine „relaţiei”. La final, constaţi însă că ai bifat încă un eşec sentimental şi că altcineva a ştiut cum să profite de tine.

Nu lăsa ca experienţele negative să îţi înrăutăţească părerea ta despre bărbaţii. Pur şi simplu evită-i pe cei care nu îşi văd decât propriul interes.

Iată 10 tipuri de bărbaţi care îţi vor da numai bătăi de cap şi pe care e cazul să îi eviţi!

1. Bărbatul care aleargă după doi iepuri

„Sunt pe punctul de a ieşi dintr-o relaţie”, îţi spune el. Oricât de mult l-ai plăcea, gândeşte-te la următoarele două variante: îţi vinde gogoşi şi umblă de fapt cu amândouă sau chiar se desparte de ea, dar nu reuşeşte să o uite în cele 5 minute de după despărţire. Dacă vrei să funcţioneze relaţia cu un astfel de bărbat, roagă-l să te sune la o lună după despărţire, cu menţiunea să fii sigură că ea s-a petrecut. În cazul în care începi o idilă cu el, deşi el este încă oficial cu altă femeie, e posibil din start să nu te respecte aşa cum meriţi.  

2. Bărbatul care se tot scuză

Relaţia cu acest bărbat este ca-n telenovele! Situaţii imprevibile, dar şi improbabile se tot interpun între voi. Amână întâlniri din diverse motive, în weekend-uri se ivesc ieşiri din oraş, iar seara rămâne fără baterie, motiv pentru care nu poţi da de el. Atunci când sunt atât de multe scuze pe metru pătrat, slabe sunt şansele ca el să fie atât de „bătut de soartă”. Mai degrabă se joacă cu timpul tău, iar tu îl laşi…

3. Bărbatul care îţi transmite mesaje contradictorii

Ieşiţi în oraş şi vă distraţi de minune, vorbiţi cu orele la telefon şi dintr-odată dispare. Nu mai dă niciun semn şi nu îţi răspunde la încercările tale de a lua legătura cu el. După ce închei căutările, el reapare ca din neant, ca şi cum nu s-a întâmplat nimic. Tu intri din nou în joc, dar sfârşeşti iarăşi lăsată cu ochii în soare. Din păcate, ori ai dat peste bărbatul căruia îi este teamă de relaţii serioase, ori peste cel care nu ştie pe cine să aleagă: pe tine sau… pe cealaltă?

4. Bărbatul care vede mereu partea goală a paharului

Poate că la început ţi se pare un bărbat cu gânduri profunde, care a trecut prin multe. După un timp constaţi însă că e doar un tip care preferă să se victimizeze, decât să ia iniţiativa. Ştii de pe-acum că o să stai acasă în fiecare sâmbătă seară, tu o sa fii mereu de vină când vă certaţi, iar el o să fie prea descurajat ca să depună vreun efort în relaţia voastră… Nu merită!

5. Bărbatul care îţi dă indicaţii

Una e să îţi dea un sfat legat de cum să ceri o promovare şefului, dar alta este să îţi sugereze cu cine să fii prietenă şi cu cine nu, sau cum să te îmbraci când te scoate el în oraş (asta dacă nu cumva este o întâlnire surpriză). Imaginează-ţi cum te vei simţi să îţi petreci toată viaţa alături de un bărbat care te cicăleşte şi te controlează în aşa manieră. Nu are sens să speri că se va schimba, dacă de la bun început nu te acceptă aşa cum eşti tu.

Iată alte 5 tipuri de bărbaţi de evitat pe următoarea pagină!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!